Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Van egy vicc,ami nemrég jelent meg egy Viccoldalon, állítólag bíróságon hangzott el ügyvédtől, mikor épp a rendőrt kérdezte ki, hogy honnan tudja, hogy a védence bűnös, és azt mondta a kollégája mindent látott.
-Maga megbízik a kollégiban?
-Természetesen vakon megbízom bennük.
-Biztos benne?
-Biztos, hiszen éles bevetésen az életem is rájuk merem bízni
-Van önnek öltözőszekrénye a kapitányságon?
-Van kérem.
-És le szokta lakatolni?
-Igen.
-De ha megbízik a kollégáiban miért lakatolja le?
-Tudja, ügyvédek is szoktak arra járni.
(hosszú percekig tartó kényszerszünet következett, mert kitört a röhögés:)
Szintén bíróságon:
-Mielőtt a boncolást elkezdte volna ellenőrizte a légzést?
-Nem.
-A pulzust?
-Nem.
-Tehát lehetséges, hogy áldozat még életben volt?
-Az teljesen kizárt.
-Honnan tudja, ilyen biztosan?
-Mert az agya már formalinban volt a polcon
-Ennek ellenére nem tartja lehetségesnek, hogy még élt?
-De igen, lehetséges, hogy még élt és ügyvédként praktizált valahol.
De hát mit kell ezen szégyenkezni? Egy ügyvédnek tán leesik a karikagyűrű az ujjáról ha felmos néha meg partvisnyelet vesz a kezébe? Amúgy meg mondhatta volna, hogy igen felmosok, mert szívességből megtettem, hiszen az alkalmazottaknak problémájuk van és el kellett rohanni, és hát enyém is a bolt, ennyit megtehetek.
Attól még, hogy az egyetemi tananyagnak nem része a felmosó és a vödör használata még tudni kell.
Van az a régi vicc mikor a friss diplomás ember első munkahelyén egy boltban munkára jelentkezik, a főnök meg közli ,hogy oké, akkor kezdetnek mos fel. Erre dacosan közli ,hogy de hát nekem diplomám van. Ja az más, ez esetben adja ide a felmosót, megmutatom hogyan kell csinálni.
:)
A boltban ácsorgás, kiszolgálás meg még a kis kezét sem piszkítja be... meg semmi, egyáltalán. Áááá, annyira gáz jelenet volt. Nóra meg nemhogy kikérte volna magának, vagy vmi, állt ott tényleg megszégyenülve. Oké, kicsit nehezen vállalta el ő is, de ha már elvállalja, igazán megideologizálhatta volna magának legalább. De tényleg, az olyan főnök/tulajdonos, aki nincs ott, nincs képben, teljesen hiteltelen. Mondjuk ezt végiggondolva már nem meglepő Timike szemlélete sem. Irtó gusztustalan lett szegény "új Timikének" a jelleme. Ez is eléggé baromság, oké, hogy változik az ember, de ennyi idő alatt ekkorát nem hinném... Az előző tündérke volt tényleg, kicsit kiskamaszosan lázadozott, de alapvetően egész más típus.
Most már megvilágították az ő szerepét, eddig rejtve maradt.
Legalább 95% a valószínűsége, hiszen Gézát okolja, amiért kirúgták, de Laci jól döntött, amikor eltávolította a boltból.
Gizi egy labilis, piás, pletykás hírharang, akire lassan semmilyen feladat nem bizható.
Az a tippem, hogy nem tör ki belőle a jogász.
Nincs dolgom ügyvédekkel, de akiknek van, azoktól hallom, hogy az ügyvédek a társadalom legalja.
Ez nem az én véleményem, csak írom amit hallok. Nyilván nem ennyire sarkos a dolog, hiszen ügyvédre szükség van és ők sem egyformák. A lényeg: Nem kell hasraesni előttük!
Miki igen hálátlan volt megmentőihez és igen elbizakodott lett, hogy megúszta. Na de belőle egy igen ellenszenves, de mindent megúszó sőt mindenből jól kijövő figurát csináltak. Lehet, hogy ezt a botrányt is a maga javára tudja fordítani.
Ugye az Olivia nem marad itt tartósan a BK-ban???? A hideg kiráz attól a fejétől.....
Amugy szerintem Gizi dobta fel Gézát! Nagyon ugy nyilatkozott, mint aki nem bánja, hogy Gézuka sittre kerül...