Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Leesik vmi tetőről, egy rendezvény kapcsán, ahol Attilának adja ki magát, nem derül ki, hogy miért... De ott van Nagy Sanyi, meg egy másik fickó is, és egyértelmű, hogy "Attilát" keresik. Dulakodás közben pedig András leesik.
Nem tudom, ki írta régebben, hogy megint balul sül el Miklós terve, és Attila helyett András lesz a "célpont"...
De balfékek ezek a forgik!
nem töltődik be... Miről szól?
Azért Nagy Sanyi, a bérgyilkos is "tette" ám a dolgát, felrobbantott egy irodát(??)...
Természetesen ilyenkor is vinni kell az üzletet, de nem köteles, és nincs is joga diszponálni olyan ügyekben, amelyre nincs felhatalmazása.
Ez a világ minden részén, minden irodában így van.
Viszont létezik telefon, amelyen azonnal értesítheti a főnökét, aki történetesen ott lakik a házban, szükségtelen "csak úgy" beállítani hozzá.
A fontoskodás Julcsának előszeretettel-szokása, pláne, ha a szeretőjéről van szó, mert így bele pillanthat a magánéletébe..
:))
azért gyűlölöm!
remélem hamarosan kiírják attilát!
ők mostanság mindig hisztiznek....:DD
ha vacsoráznak, akármi! de főként attila, az aki mindenre pofát vág szerintem!
"de nő nem tiszteséges"
??
ezt most légyszi írd le újra...nem értem... :DD
arról nem ő tehet, hogy géza bűnöző, ami viszont igaz, hogy nem kellett volna becsapni szabit! én adnék még egy esélyt!
tegnap annyira undormány volt az a jelenet, amikor nóra és attila ott ültek egy enyelgés után a kanapén, s mert valaki mert csengetni, már ment a hiszti.. "jjaaajjjne most fel kell kelnem...mi lesz....?!" ..... -.-"
annyira nem illenek össze.
alíz pedig annyira gyagyás mint amilyennek kinéz. én szurkolok szabinak és oliviának!
szerintem nóra nem fog annyit enyelegni már attikával..
Annak idején, amikor-az emlékezetes temetői lövöldözés után-Attila beállított a Berényi-családhoz, hogy ő a féltestvérük, többen gyanakodtak itt, hogy ugyanolyan bűnöző ő is, mint pl. Miklós, "csak pepitában".
Azoknak lett igazuk, akik így gondolták.
Ráadásul egy sima modorú, lárva-arcú, hazug pasi, aki megpróbálja elhitetni Nórával, hogy őszintén szerelmes belé és boldoggá akarja tenni őt.
T.képpen semmivel sem különb az alvilági kapcsolatokat /is/ ápoló Miklósnál, csak rejtőzik.
Az ő csekélyke eszét, ami egyáltalán van neki, elvette a szerelem.
Aliz nem szemét, csak lila köd van rajta, komolyan hiszi, hogy Gézát a nyomozónő miatt ítélik el, ezért bosszúra vágyik.
Persze ahogy ilyenkor lenni szokott, ő fázik majd rá.
De meg is érdemli, amiért ennyire buta és rövidlátó..
Inkább úgy mondom, Julcsának egyáltalán nem volt igaza.
Kifejezett felhatalmazás nélkül egy asszisztens ilyet nem tehet, amit tegnap láttunk: még csak meg sem sürgethet egy követelést, készpénzt pedig pláne nem vehet át.
Képtelenségekkel etetnek bennünket esténként!
Julcsának nem igazán volt igaza. Igaz nagyon nem derül ki, hogy mi a "státusza" azon kívül, hogy a főnök macája - de ilyen tranzakciót valóban ő nem indíthat ! Kezd rosszindulató némberré válni. Csak nehogy elkezdjen prédikálni Attilának nem állna neki jól - mert nagyon úgy néz ki, hogy bosszúból talán még le is buktatja élete szerelémt, hogy az meg akar nősülni, mikor is meg házas !!!!
Tényleg egyre nevetségesebb ez a sztori, könyörgöm írják már ki őket !!!!!!!!!!!