Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
hányszor nézted vissza ezt a jlenetet, Adri? :))
tudom, azt láttam!
aztán sírtak csak mikor megölelték egymást.
úgy látszik, más az értékrendünk :)
Békejobbot soha nem saját akaratából, hanem mások unszolására és egyikük sem gondolta komolyan Attila sem ! Mivel ő is utálja Mikit !
szerintem sunyiság az, mikor valakinek a szemébe mást mond, mint amit aháta mögött tesz vagy gondol. S ebben miki igazán nagymenő!
Sztem az nem sunyiskodás amit Miki tesz, nem jót tesz, sőt, de nálam az Attila féle emberek a sunyik !
sőt: hányszor ajánlott már békejobbot Attilának, aztán csak vigyorgott, dehogy gondolja ő komolyan!
..hát Sz. Zoltán tekintetében-alighanem.
:)
miki nem sunyiskodik?
ne viccelj! ha nem sunyiskodna, már rég bevallotta volna, hogy bérgyilkost küldött a testvérére
Dallassal csak enyhe párhuzamot vonunk, egy kicsit drágább sorozat mint a BK.
De hát én is kedvelem Mikit, mert sokszor az ilyen "rossz" emberek becsületesebbek mint az un. "jók" lsd. Attilát ! Miki önmagát adja, nem sunyiskodik !
Mint már írtam ennél nagyobb , hgy szépen fejezzem ki magam "tiszteletlenség" nincs , mint a testvér feleségét "elszeretni" ! A párját lelkiismeretfurdalásra késztetni, és ez természtesen igaz Julcsa részéről is !
Azt a másik nem Gáspár Sándor, Bánsági Ildikó egykori férje??
Különben kiváló színész, Kossuth-díja is van, és még ismertebb is, mint G.Tibor, mert utóbbi sokáig vidéken játszott.
Szerintem Jockey semmivel sem volt jobb mint Miki. Akin tudott átgázolt, csalta a feleségét és nála is az egyetlen pozitívum volt, szerette a fiát. Ennek ellenére és mind a kettőt nagyon bírtam, bírom. De ehhez egyértelműen Larry Hagman és Szőke Zoltán kell(ett). Számomra szerethetőek de tudom, hogy ezzel lényegében egyedül vagyok:)))
Nekem most akiket nem szeretek és nem csak a karaktere miatt, de aki alakítja sem, az Julcsa, Balázs - Attilát az elején kedveltem, de olyan idétlen lett a szerepe, hogy már a színészt sem :-), Lacit sajnálom, hogy ilyen hülyévé tették ő is többet érdemelni, hisz ő az elején nagy nőcsábász, bizniszelős figura volt. Bözsi nénit nagyon eltalálták viszont. AZ új Linda egyelőre nálam sem jön be! A kis Luca kedvencem ! Kinga is már teljesen úgymond "kihűlt" nem tudnak már vele mit kezdeni, lehet, hogy jót is tesz neki ha elhagyja a sorozatot, talán visszajön egyszer Gézával :-)
Mikinek egyetlen szerethető tulajdonsága sincs. Egyetlen erénye, hogy szereti a kislányát.
Önző, agresszív, céltudatos fickó, akit a környezetében senki nem kedvel. Barátai nincsenek, párkapcsolatai is rövidek, mert egoizmusa, erőszakos volta inkább taszítja az embereket, mint vonzaná.
Itt az egész cselekmény rá épül, ahogy a Dallasban Jockeyra, de ő sokkal szimpatikusabb volt, mint Miklós, mert sokrétűen és árnyaltan rajzolták meg a karakterét.
Különben a nézők mindig kedvelték a gonoszkodó, hidegfejű, de éles eszű figurákat, még akkor is, ha velük azonosulni képtelenek.
Ilyen Miklós is, akinek a néző olykor még drukkol is neki, nehogy lebukjon.
Igen, ez maga a baleset. De talán előtte mutatták őt világosban is ugyanilyen helyzetben.
Ha beírjátok a keresőbe, hogy Berényi Zoltán balesete, dob ki videot a BK honlapján a balesetről.
Hosszan tudnám sorolni de nem teszem, nem kínozlak:)
Szerintem akkor mutatták amikor beültek a kocsiba és a tükörben lehetett látni amikor a sofőr (nem emlékszem a nevére) belenéz.
Én nem láttam az első részt, de talán egyszer mikor ismételték, de nem emlékszem rá egyáltalán, csak , hogy meghalt, tehát ki emlékszik rá, jöhet vissza ! Ez az ötlet még mindig jobb , mint amit a fkönyv írók hoznak hétről hétre ! Sőt még ha kiderülne, hogy András volt a bűnös :D és Zoli végeztette ezért ki , ezért esett le a tetőről ..........
én úgy emlékszem, Zoltánt nem is láthattuk, csak hátulról a kocsijában, nagyon titokzatosan
Gáspár Tibor játszotta Zoltánt (Testvére Gáspár Zoltán) no ezt nem is tudtam. Ennyi év után meg bárki játszhatná !
Jockey-t is többen kedvelték mint pl. Bobby-t de kellettek mindketten a sorozathoz, ők kijavították a hibát - bár gondolom ott a színész akart kilépni sorozatból -, itt meg csak pancserok vannak és kinyírták !
(nem tudom felfogni, mit lehet kedvelni rajta, de belenyugszom.)
Mikit nem lehet nem kedvelni ő az egyetlen figura aki miatt megy még a BK ! A másik meg Klaudia, ők jó ellenfelek ! Ha nincsenek ők a BK lehúzhatja a redőnyt ! Ha még Zolit is visszahoznák ..... :-)
jó ötlet!!
kampányoljunk Zoltánért, ne pedig Andrásért! :DD
További ajánlott fórumok: