Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na ja Vanda a legegyszerűbb, nem lehet a drogrehabot megszüntetni pláne mikor ilyen trauma van ,hiszen akár csak ettől könnyen visszaeshet.
Danit mondjuk szintén nem engedik ki a bentlakásos sárgaházból.
Kata meg igen terhes és nem ül repülőre, vonattal meg nem jön, mert csak, meg hát sok idő stb.
Attilával múltkor össze is veszett Juli, mikor valami zugügyletébe kérés nélkül belekontárkodott....lehet, hogy errefelé fognak keresgélni -valami üzleti ellenfél, valami mocskos pénzügy....
Biztosan így lesz, Mátéval bezárólag mindenki gyanúsított lesz majd elmegy a nyomozás is mindenfelé, pl. hogy Attila volt a célpont sőt Miki il. maga a KFT, esetleg András riválisa.
(Kata nyilván a terhessége miatt nem száll repülőre, Emma éppen expedíción van a bálnák megmentéséért az óceán közepén és nincs térerő, Vanda idegállapota rosszabbodott, s azért nem jön majd.
Talán Zsuzsa meg Bandita eljön)
dehogy jönnek!!
garasoskodik a sorozat!
szerintem mind eljőhet,hiszen nem úgy írták ki hogy nem jöhet vissza
A temetéseket mindig megtartották a Bk-ban az kell, és valami botránynak is történnie kell, eddig minden temetésen volt. Kérdés most ki fog balhézni és miért.
Meg ugye ha nem tudják/akarják legalább a temetés idejére reaktiválni a kiirt szereplőket akkor is legalább meg kell említeni, hogy Kata/Dani/Emma/Vanda stb. nem tudnak eljönni, mert mit tudom én.
A pillanatnyi emelkedett nézettségért áldozták fel Andrást, de most nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Annyi az előnyük, hogy jó ideig el lehet rágódni azzal, hogy ki is lehet a gyilkos, gyanúba fog kerülni boldog és boldogtalan. Végül pedig elkenik az egészet.
lelkiismeret furdalása nincs itt senkinek, se Miklósnak, se a Juli-Attila párosnak - mert hát nincs is lelkiismeretük. Elnagyolt karakterek.
igen mert ez egy sorozat,nem dokumentum film,sorozatokban előfordulhatnak olyan események ami az életben nem vagy csak kis részben fordul elő
Azt nem értem én , hogy mindenkinek a dubaji megoldás jött volna be, erre kinyírják Andrást ! Annyira gyenge, idióta megoldás , hogy az már kétsgébeejtő. Ugyanis azt sem mondhatják, hogy mondjuk a színésszel van bajuk, mert sokat kér stb. OK. Tudja meg a megcsalást (bár ez túl korai lenne, hisz MÉG CSAK egy éve folyik és gyorsan akartak szabadulni a karaktertől!!!), menjen el Katához, hisz babát vár és ott talál állást. Ha meg egyszer visszatér - akár más is lehet évek múltán ! Szerintem a hosszú évek során ennél nagyobb baklövést nem is követtek el a sorozatban, ami mostanság már tényleg nagy lapos - nem is látok róla nézettségi adatot, hát nem hiszen , hoyg az élen járan ! Igaz mi is nézzük, de már csak azért , hogy bosszankodjunk, mert semi jó érzést nem vált már ki az emberből ennyi gyenge írói megoldás !
Így van .. csak arra hajtanak, hogy kit gyanúsítsanak a gyilkossággal ! Jönnek az anyus - féle gyanúsítgatások, még csoda, hogy Kinga nem szólalt meg az ügyben !
Nekem is ez a véleményem, hogy a nézettség visszaesik a mostani érdeklődés után. Kíváncsian várta mindenki a végkimenetelt, de azt hiszem erre senki nem számított. Kár volt krimit kreálni, azt láthatunk máshol is, ebben a sorozatban normál, hétköznapi eseményeket szeretnének a nézők, némi izgalommal fűszerezve. A haláleset is megengedett, úgyis mindig van olyan szereplő, aki ki akar lépni, de András halála túlzottan erőszakos, visszafelé sül el a "fegyver".
a temetés megtörténtéről egyszer csak egy félmondatból értesülünk, utólag...., ahogy szoktuk.
Zsuzsát, Bandikát már lehet, hogy értesítették, csak minek is jöjjenek, majd a temetésre, amit mi nem látunk, Zsuzsáék meg utána rögtön hazarohannak, így nem is kell velük egy percet se forgatni...
igen, mostanában egészen jónak tartottam a sorozatot, de ez a húzás nagyon amatőr volt. Mondjuk így is nézem, persze, de ez gagyi volt, na, ne szépítsük.
Simán otthagyhatja Julcsának a lakást bevett BK-s szokás ez is, Miki is odadobta Nórának váláskor a lakást Laci is így tett, de tényleg jobb lett volna úgy, hogy megtudja a megcsalást és mondjuk megy vissza Dubajba mindent hátrahagyva
illetve helyesbítek, ez az ő lakása...szóval akkor ők költöznek, András meg új életet kezd vhol, mindegy, csak másképp. És ahhoz képest, hogy Miki miatt halt meg András, Miki nincs is összeomolva, azt hittem, össze se tudja majd kaparni magát a bűntudattól...erre alig viseli meg.
Ez tényleg nagy hülyeség volt...és nagyon hülye módon írták ki. Én sok szempontból szeretem a sorozatot, hétköznap esti agytágításnak tökéletes, de ez már talán a harmadik ember a sorozatban, aki lezuhan és meghal...ez nagyon selejt megoldás. Kiírhatták volna simán úgy, hogy kiderül a megcsalás és elköltözik Juliéktól pl...
Az a lakás is Lacié volt, amiben most laknak Szabiék, de a váláskor odadobta Orsinak, az az övé kizárólag, neki lehet beleszólása hányna laknak ott. Viszont Olívia nekem gyanús, és hát egyszer már átvert mindenkit lehet ,hogy most is sunyít, odaköltözik Szabihoz aztán ha más nem el tudja magát tartatni a balek és szerelmes Szabival hónapokig is.
Na igen, de ugye Csaba halálakor is legalább egy hét eltelt mire eszébe jutott Lacinak ,hogy volt egy anyja is a fiának, akit illene felhívni.
Nem életszerű, hogy András családját-elvált feleségét Zsuzsát, valamint a gyerekeit: Katát, Emmát, Danit miért nem értesítik, szó sem esik a temetésről, stb., minden lóg a levegőben..
Eléggé ez a "köz"-véleménye, hogy nem volt ez egy épeszű ötlet részükről András kiírása! Most kb. félévig elnyámnyognak a halálán meg mindenki sír és öteletezik - hülye Giza Zsoltot gyanúsítja - várom már mikor hallgatják ki Mátékát, hogy mit csinált az apjával, hisz volt, hogy szigorúan rászólt " Máté menj fürödni !" v. valami hasonló. Annyira silány ez a vonal ..... természetesen a két jómadár-turbékoklómadár (Julcsa és Attika) ülnek a babérjukon, hisz ők még most is "szentek" ! Nem csinálnak a fiatalok sem semmit ... csak nyűglődnek hol a villában hol a kávéházban .... Szabi és Olívia most egy kicsit új vonal ... de uncsi már Alíz gyerekes hisztije. Mellesleg az a lakás inkább Szabié, mint ALízé ... bár ebben a házban már azt sem lehet tudni , hogy melyik lakás kié igazán .... ahol most Laci lakik ? Szabiék ? András lakása bár Julcsa a felesége, de vannak ott még gyerekek (mellesleg miért nem kerültek már elő Zsuzsáék??? v. még a haláleset óta nem telt el egy nap sem ??? .... gondolom a temetés kb. húsvétra várható !
Miklós egyelőre gyanúba se jöhet, abban pedig a bérgyilkosnak igaza van, hogy ha lebukik, húzza maga után őt is.
Ez az álmos, erőltetetten visszafogott ritmusú sorozat most sem a megoldás irányában halad. Felgyorsulhat talán akkor, amikor Julcsa az anyjának is elmondja Attila pénzmosásos üzelmeit, akkor Klaudia sejtheti, hogy ez, valamint a rendezvényen a kitűző-csere között összefüggés lehet, vagyis nem András ellen szólt a támadási szándék, hanem Attila ellen..
De addig még hetek telhetnek el..
:)P
Továbbra is nyitott, Péter miért nem érdeklődik az anyjánál, mit tartalmazott András üzenete, amikor felhívta Julcsát, utóbbi pedig telefonján tartja-e az üzenetet, vagy már letörölte.
Változatlan az a véleményem, hogy a készítők a nézettség /átmeneti/ felfutása ellenére öngólt lőttek András kiírásával, mert kiemelten fontos szereplőt /továbbá R.Kárpáti személyében tehetséges színészt/ ejtettek ki a cselekményből, ráadásul indokolatlanul és véglegesen.
bar a Bk-ban nem tudni hiszen Vili ba-t is bakasztliztak Manyus halalakor mert ugye nem sokkal.elotte.duhos.volt.ra hiszen kiderult hogy felszarvazta es mert epp akkor.fentvolt az emeleten. ez meg bk-ban mar alapos gyanu
nem fog egyreszt nincs bizonyitek ellene masreszt meg alibije is van hiszen Zsofival volt Claunal pakoltak mutattak az idei elso reszben
CSak nehogy most Zsolt kerüljön ártatlanul hűvösre, és Miki meg megint megússza...
Nem orult neki, sztem nem-mel
nem emlékszem arra hogy Szabi mire szavazott hogy Géza ott lakjon
mért ne,mi még görögdinnyét is
Ezek után Attisék képesek lesznek... ennyit jelent Julcsának a gyászolás? Hányinger...
Ha most sem fog bekövetkezni,akkor sztrájkolok-nézem a konkurens csatorna új sorozatát:D
További ajánlott fórumok: