Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ezen felháborodtam. mi köze van ahhoz, hogy nóráék lefeküdtek egymással?? nóra lazán letagadhatja.
nagy erkölcsi csősz hogy bele ugat mindenbe.. :\
lesz még ennek böjtje, amit juli művelt, s művel..
Bízom benne, hogy így lesz, mert /az itt-ott jó ügyben fellépő, ám végeredményben gonosz lelkű/ Miklóst utol kell, hogy érje a végzete, nálam ez evidencia.
/Bocsi a Miklós-barát fórumozóinktól../
:)
Ritkán nézek latin-amerikai szappanoperát, mert korábbról vegyesek a tapasztalataim, mondjuk most, késő délután a "Riválisok" mexikói sorozatot igen.
Ennek reális, valószerű a cselekménye, érdekes, fordulatos és nélkülözi a /Bk-nál sűrűn tapasztalt/ mesterkéltséget, de itt még véletlenül sem látni a karakterek szélsőséges irányba fordítását, ami számomra kezdet óta visszatetsző és hiteltelen.
biztos nem hozták volna vissza a sorozatba, ha csak annyi szerepe lenne, hogy itt lakjon a Házban!
Tutira ő fog rájönni valamire!
A számítógépen valószínűleg semmit nem talál Olívia, mert Miklós ennél gondosabb, de ha nyitott szemmel jár, felfigyelhet dolgokra, amit Miklós esetleg nem vesz észre, nem is beszélve, hogy idővel a mobiljába is belenézhet, amikor ő kimegy egy pillanatra az irodából.
Ha nem tudnánk, hogy a lányt már András tragikus halála előtt kirúgták, azt hihetnénk, nyomozóként beépítették a pletykaházba, azért is költözött Szabiékhoz, most pedig jól jön neki, hogy az irodában alkalmazzák, de ezt a gyanút jelen esetben elejthetjük.
/Azért bízom az éles eszében, meg a nyomozói érzékében../
Most nézem a tegnapi részeket....
Olívia lesz a titkárnő? Vajon mit talál a számítógépen vagy milyen gyanús jelekre figyel fel??
És miki mennyire örül majd az új munkaerőnek?
Ez így van, de ebben az esetben kissé túl "spilázták" Balázska kirobbanását, azért az ilyesmi nem egyik pillanatról a másikra történik, méghozzá ekkora indulattal.
Szóval létezik fokozatosság is, itt meg a fiú magából kikelve azonnal ordítani kezdett, ami nagy adag túlzás, vagy csak én érzem így?!
Minden esetre még nézni is rossz, mivé válik ez a fiú, ha ilyen ütemben "fejlődik".
/Gané ember lesz, mint az apja./
Van úgy, hogy az ember kisebbnek találja a vétkességét, ha azt egy másiknál is felfedezi.
/Lám, Julcsának menten elillant a lelkiismeret furdalása./
..vagy ez:
Az orvos sétál a temetőben, egyszer csak egy halk hangot hall az egyik sírból.
- Doktor úr, felírna nekem valamit?
Az orvos meglepődik és megkérdi.
- Na de itt és most mit szeretne?
- Valami féregirtó kéne!
El vagy tévedve, Adri. Ez nem az.
Ezt hívják morbidnak:
Halálos ágyán fekvő öreg bácsika almáspite szagot érez. Gondolja, hogy még egyszer, utoljára az életben egy falatot bekapna a kedvenc süteményéből. Iszonyatos kínokat kiállva lekászálódik emeleti szobájából, majd a konyhában megpillantja a pitét. Elcsoszog hozzá, és egész testében remegve odanyúl egy szeletért, amikor hatalmasat vernek a kezére:
- Ne nyúlkáljál, az a temetésre lesz!
Most néztem vissza, nevetséges amit Balázska grófúr megenged magának. Még szerencse, hogy a való életben azért ez úgy működik hogy az ilyen idegbeteg vállalkozókat hátrasorolják.....aztán majd mikor nem lesz alvállalkozó, aki szóba áll vele, akkor megy dolgozni az alvállalkozóhoz segédmunkásnak :))))))
Nagyon negatív karaktert fabrikálnak Balázsból, tenyérbemászó a stílusa.
Tegnap a Bk azzal zárult, hogy Miklós dühödten kéri számon önbizalomtól duzzadó fia önkényeskedését a legjelentősebb alvállalkozójuk miatt.
Ebből arra lehet következtetni, hogy jeles maffiózónk egy, jó esetben két személyes cége-FŐVÁLLAKOZÁS, ami enyhén szólva röhej.
Ezt eddig nem tudtam!! Ti igen?
Hja, az ember örökké tanul..
:DD
Jó reggelt!
Morbid vicc.. :))
ha ÚGY vesszük...!
Jó reggelt!
Nekem már megvolt a reggeli kacagás.
Fb-n láttam egy képet, amin Julis Andrissal fekszik az ágyban.
Szövegbuborékok
Andris:Kemény az élet, mint a fa**om!
Julis:(vigyorogva): Na ja, meg rövid is!
ez így van, már teljesen unalmas volt az enyelgés.... talán azért is hanyagolják egy időre.... az a varázs, ami volt elveszett.
szóval...: