Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
na igen.
azért kelt fel olyan szomorú arccal és sírt :(
szegény, még mi vár rá? :(
igaz, az kb. 5-6 db, de annyi elég is pár napi készlet gyanánt egy ilyen kisboltnak
50-60 db sütőtök viszont már elég meredek, ha nincs rá kereslet
Ebben a szappanoperában felejtsd el a realitásokat.
Ez nem a valóság, hanem annak egy-helyenként irreális-mosolyogtató mása, amit napi szórakoztatásként találtak ki.
/Az a baj, hogy erről olykor magam is megfeledkezem és bosszankodom, pedig nem kéne.
Viszont a mában élünk és az ember nehezen szokja a bárgyú sületlenségeket./
Most néztem vissza a tegnapi bk-t!
Nóra rá fog jönni, hogy mi folyik itt.
nóra ott ült a parkban kezében a makkal,miközben a képek előjöttek benne:
"Julinak mutatja, hogy milyen édes az az ikermakk, az isten is egymásnak teremtette őket, mire juli rosszul lesz és leül."
következőben pedig attila döbbent arca van előtte, s ijedten rákérdez.
hamarosan mindenre rádöbben!
Végül is Lacit már nem tudják még hülyébbnek tenni, mint hogy egy halban találja meg Andrást .. aki v. ami szintén el fog pusztulni, hogy Lacinak rossz legyen :-(
Alízt még el is tudnám képzelni, hogy taxizzon, de biztosan megint lúzerként fog ebből kijönni :-( egy kicsit azért keverhetnék a karaktereket, legyen egy kicsit hülye aki mindig normális és normális aki mindig hülye !
A sütőtököt nem lehetett volna amúgy visszaküldetni a szállítóval mondván bocs, de ennyit nem rendeltünk?
Vagy mondjuk megpróbálhatta volna Laci eladni valami nagy kereskedőnek nyomott áron, még úgy is jobban jár mintha rárohadna ill. odaajándékozná.
okés hogy aluszékony vagyok ma a korai keléstől és az időtől, de ez miről beszél?
konkrétan szerintem laci szemében andrás egy hal lett. "Értem".
Ne aggódj Joys, ott van a következő nyári évadzáró!
:P
Ja, és a kocsiban nyilván ott van Géza pecsétje is...na persze...
sütőtök-dömpibg
jós kutyabéka
taxizás...
elképesztő!!!
Kérdés: Alízka jogosult-e kitölteni Gza számlatömbjét? Nyilván nem.
Be tudja-e kapcsolni a taxiórát? SZerintem nem.
Egyáltalán: lesittelés esetén engedik a delikvensnek, hogy rendezze az ügyeit az APEH felé? pl. felfüggessze a vállalkozását?
Igen most szépen levezethetnék, hogy Nóra kezd gyanakodni - még jól is kijöhetnének belőle - de sajnos még mindig húzzák-vonják a témát és elbagatellizálják.
Julcsa virágot ad Nórának - gusztustalan :-( összeillenek Attilával, költözzenek már össze és legyenek boldogok - mert azok nem lesznek az biztos !
Balázskából is olyan negatív figurát csináltak mint Julcsa-Attila párosból.
Hanna-Peti ha összejönnek .... hát lesz sértődés, barátság elvesztés stb. De sztem Hanna nem engedi a csókot, mert bár már nem szereti (csakmég nem tudja) Balázst, de hű akar lenni Balázshoz.
Miklós ezt egy-két hétig sikeresen művelte, elkerülte a lebukást, de u. ez az ügyetlen és tájékozatlan Aliznak biztosan nem fog sikerülni, aki ráadásul a várost sem ismeri eléggé.
/Most láttam csak, hogy a kocsi nem Audi, ahogy tegnap állítottam, hanem új típusú Skoda, ám Gézának soha nem volt ilyen gyártmányú taxija../
Itt is van mikor kirakják:
Amúgy elég érdekes dolog ez,hogy a lakók gondolnak egy és kipakolják a közös képviselőt felszólítás és figyelmeztetés nélkül.
El tudnám képzelni azt is, hogy megszavaztatják ,hogy pálinka vagy könyv legyen.
Tehát akkor 234-en a pálinkára szavaztak és egy 1 lakóa könyvekre. Lenke néni meg ölni tudna a szemével miközben végignéz Jánoson, Almán, Vágási Feriéken, majd Takira néz, hogy de öreg nekem mást ígértél otthon. :)
A képmutató Julcsa bizony eléggé bosszantó, ellenszenves figura lett, nemkülönben Attila, aki lelkiismeret-furdalásból agyalta ki a Seychelle-szigetekre tervezett útjuk átadását neki és a gyerekeinek, amelynél-nászútról lévén szó- képtelenebb ötletet még aligha hallottam.
Ilyesmi csak a Bk-ban fordulhat elő, ahol a f.írók 14 év után már a szó szoros értelmében nem tudnak mit kitalálni kínjukban, lásd tökleves, kutyahal és egyéb szánalmas baromságok.
Nem nehéz megjósolni, hogy a külföldi nyaralás elmarad, mert Julcsát valósággal megőrjíti a közeli lebukásuk veszélye..
Bözsi mama nem is gondolta, hogy a taxizáshoz engedély kell? Elég a jogosítvány és a felirat a kocsin?
Balázs maholnap Klaudiát is vigyázzba állítja a saját rózsadombi villájában.
Az egykori Rozsomák a Szomszédok-ban azt hiszem egy rövid időre közös képviselő volt, csak bögrecsárdát nyitott a pincében, s emiatt gyorsan megváltak tőle. Mindenesetre most Alíznak feladta a leckét.