Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ez az Olívia irtó nyugodt :O :))
csípem nagyon!
Egy film soha nem hozhatja azt az élményt, amit az irodalmi mű nyújt.
Ezt nem várhatjuk.
Ez vonatkozik /pl./ a Háború és békére, a Doktor Zsivagora, a Vörös és feketére, a Pármai kolostorra, a Nyomorultakra, de még A Gyűrűk urára is..
mindenképpen attila fogja elmondani, ez szerepel a tartalomban..
szóval vagy valóban a szertartáson, bár, nem hiszem hogy ott a szűk családi körben, barátok előtt akarja bántani nórát.. ha van benne annyi becsület, annyi kedvesség attilában (bár ezek után.....)nem mindenki előtt mondja el, hanem 4 szemközt.. nem azt mondom, hogy jobb volna nórának, de azért kicsit más..
1.bekezdéshez:
vajon miért? :DDDDD
lehet tényleg lezárták ezt az ügyet??
bár, szerintem nyáron hozzák elő..
én őszintén reménykedem benne, hogy szabiék újra összejönnek.
nagyon aranyosak :)) ez az első rendes csajszi szabi életében egy dolgot, a "bemutatkozását" leszámítva.
másik pedig az én két kedvencem, aminek jobban örülök:DD
Ez igaz, én csak azért említem, mert ennek sincs semmi köze a való élethez.
Ha valaki egyetemre jár és komolyan akarja venni a dolgot, annak-több-kevesebb rendszerességgel tanulnia kell, ahhoz pedig be kell járni./foglalkozások, zárthelyik, beszámolók, stb./
Itt ennek nyomát se látjuk..
/Én tudom, hogy a tanulmányok, az iskola, egyetem itt mellékes szál, mint minden, ami a pletykaházon kívül esik, de ennyire azért nem szabadna jelentéktelenné tenni../
most miért? én NEM bánom :DD
ennek a kettőnek örülök :P
"Szabi és Olívia tisztázzák a dolgaikat. Miklós és Nóra közelebb kerülnek egymáshoz. "
:))jövőhéten közel kerülnek egymáshoz, aztán jövőhét után is? :D :D
Nem értem, miért csodálkozol ezen. Hiszen amíg középiskolások voltak, addig is a napjuk jó részét valamilyen rejtélyes ok miatt otthon töltötték. Vagy a Kristályban.
Más.
Az azért jó volt a tegnapi jelenetben, hogy a kínai örömlány értett magyarul. :)))
Balázs valóban sokat ül az irodában és szóba is alig kerül az egyetem...
Múltkor Balázs mondta mikinek, hogy szeretne vele valamit megbeszélni ...miki rémülten visszakérdezett: ugye, nem az egyetemen van gond, mert keveset jár be?
-Én az egész kapcsolatukat kimódoltnak, erőltetettnek érzem.
Ha ez a lány jól érzi magát Balázs mellett, akkor adja ezt Péterke tudomására azzal, hogy hagyjon fel a nyomulásával, mert semmi értelme.
Gondolom, most hosszú hetekig ezt fogják nyomni, olyan lesz, mint Julcsa-Attila eseménytelen, unalmas nyöglődése.
-Csodálom, hogy a fenébe van annyi ideje Balázsnak az irodában üldögélni, mikor-állítólag-egyetemre jár. Ez elég furcsa.
Ennyire mellékes itt a tanulás? Illene legalább néha ellátogatnia a könyvtárba, összehozni néhány évfolyamtársával, jegyzeteket cserélni, stb.-legalább utalni a tanulnivalóira, mert így a kutya sem hiszi el, hogy egyetemre jár, az egész -nevetséges és hiteltelen.
Hogy lehet az, hogy a készítők erre nem gondolnak?!
Amúgy szerintem tegnap nagyon erőltetett volt ez a Hanna-Peti féle rányitom véletlenül az ajtót jelenet.
Felnőtt emberek, mindketten láttak már meztelen testet, akkor miért ez a nagy zavarbajövés és magyarázkodás? :)
Igen, tudom, bk, el kell ütni az időt valahogy. :)
Egy marha nagy pofont már lenyomhatna neki valaki.
Amikor Kingával elkezdett bunkóskodni legutóbb, mikor Zsolttal fasírtban voltak, akkor azt hittem, pár nap után észhez tér és bocsánatot kér Kingától is stb.
De nem... Zsófika megmutatta ismét, hogy mindig van lejjebb :)
minimum -10 cm
ezt írta :)
Ez ordító melléfogás, de hasonlókat tapasztalni-nap mint nap.
Gyaníthatóan elképesztő kapkodás folyhat az "alkotók" háza táján, ami figyelmetlenséggel és nemtörődömséggel párosul.
Nem véletlen, hogy nincs egyetlen közönségtalálkozó sem, mert kínos felvetésekkel kellene szembesülniök, ezért inkább elkerülik az egészet.
Ez a legegyszerűbb, nem igaz?!