Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Egyébként meg sajnálom Zsoltot. Nem a tettei miatt, hanem a karakter miatt. Nem szabadott volna vadállatot csinálni belőle, ezt már soha nem mossa le magáról.
Kész vagyok megint ettől a résztől!!!Mire jó ez már?!?!?!TE JÓ ÉG...:-((((((((((
remélem is, mert ez már nekem sok
nagyon sok
nem nézem a mai részt, majd csak az ismétlést, de olvasom, miket írtok...valaki látja vagy hallotta a verekedést?
Eltörném mindkét kezét,megérdemelné.
Valóban,szegénynek fájt az ujja:oo
Most már mindene fáj:oo
Szerintem most már vége lesz Zsófi szenvedésének, már Juliék is tudják, hogy baj van. Szerintem rárúgják az ajtót, vagy szólnak Krisztiánnak.
Most nagyon megérdemelné! Remélem Mikiék betörik az ajtót elég ha ránéznek, ezt már nem lehet megmagyarázni
És utána ellehetetleníti, de példásan. Ennek egy verés nem elég, csak olaj lenne a tűzre.
ez nagyon durva volt...:O szegény Zsófi.. hamarosan mindenki megtudja Bartha szemétségeit.. :S:S
Ez is egy megfogalmazás... (pedig ebben a részben már nem is festett.:P ;) )
Remélem ezt a Zsoltot valaki nagyon megveri!
Igen, az én szemeim is kikerekedtek rendesen.
Fiam szerint Zsófi úgy festett,mint egy zombi:oo
Az tuti :(
Amikor először mutatták Zsófit a földön, én már eskü megijedtem... ez már nagyon durva :((
Remélem Mikiék betörik az ajtót, vagy valami..
Na jó, ez azért már... nézte vki a karikát? Ez olyan, mintha vámpírrá sminkelték volna. Részeg vámpírrá.:(
Húú remélem Miklós még a mai részben betöri az ajtót..
Most nagyon megverte Zsolt! Ha most nem klr segítséget és húz el akkor nem tudom mire vár. Legközelebb agyon fogja verni ha most nem lép valamit.
az m1-en nézem a Legendát, lemaradok a BKról, majd megnézem az ismétlést...pedig olyan kíváncsi vagyok, mi lezs már...
Mintha nem ettől kattant volna be, az eset után egészen boldog volt Miki cica (kandúr) karjaiban. Az emberrablásos sztori tett be neki.
Ő az esztelen bosszúvágya miatt vesztette el a bátyját, akit becsült, akit szeretett, de ez minden, valójában, úgy ahogy megérdemelte volna, nem bűnhődött meg, és elképzelhető, hogy bármit tesz, ezután sem fog.
Emiatt az ő figurája-bármennyire is találó, az én szememben hiteltelen.
arról tényleg nem Juliék tehetnek, hogy egymásba szerettek, viszont arról igen, hogy hazudoztak 1 évig a párjuknak.
ráadásul juli a legjobb barátnőjének(?) a szemébe hazudott. így nem csoda, hogy szegény nóra "bekattant", a legjobb barátnője(?) és a szerelme(?) csapta be. ja és még az ex férje is akit rövid időre vissza fogadott ő is becsapta, elrabolták ő miatta valamint a kedvenc sógorát ölette meg a szerelme, ha nem is szándékosan.. szóval én teljesen megértem szegény nórát..
de ha az kell juliéknak, akiknek szurkolok, hogy boldogok legyenek,akkor hajrá.. sajnos az előzményeket már nem tudják kitörölni.. reméljük nóra hamarosan jobban lesz,s nem költözik el:))
..egyébként ez a "szerény, jó lelkű" Julcsa egy teljes évig szemérmetlenül hazudott a barátnőjének tartott Nóra szemébe, továbbá nem volt ereje a férje elé állni, hogy beleszeretett annak féltestvérébe..
Valahol miki megbűnhődött,,, mindenkit elvesztett és a bátyját is aki valami oknál fogva szeette,
Az nem a volt élettársa anyukája volt?
Az Orsinak volt egy lánytestvére, aki nem tanult tovább, hanem otthon maradt a faluban, az ő gyerekei Szabi és Aliz. Az Ő anyjuk a Bözsi. és azt este azt mondta Lacinak, hogy abban sem szólt bele, hogy viselkedett az Orsival. Vagy ez a Szabiék Fekete nagymamája, az apai nagymama ? de akkor miért hivatkozott Laci és Orsi kapcsolatára, mert ha a Szabi anyjának az anyósa, akkor sem mi köze Laci - Orsi kapcsolatához.
Tényleg, kit játszott V vera ?
További ajánlott fórumok: