Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Miért és mivel akarja csőbe húzni Zsolt Mikit? Mi ez az egész összeesküvés Zsófikával?
FK írókat az ilyen "apróságok" ritkán érdekli.
Pongyola fogalmazás. Viszont a poloska nem is horgászcsali.
Balázs eltűnése nem mérvadó a szavazáskor. Ilyen esetben nincs jogerős meghatalmazás, ha pedig nem jelenik meg az eredeti közgyűlésen, akkor x órán belül újat hívnak össze, amely a jelenlévők számától függetlenül határozatképes - az eredeti közgyűlés napirendi pontjaiban.
Egyébként mi célból árusítanak poloskákat?
Igen, az már kiderült abból, amikor rendelte telefonon.. úgy rendelte, hogy bogarakat rendel..
Én meg úgy láttam, hogy a "nyereményjáték" reklámja nem Kertész Vilmos nevére megcímzett és felbélyegzett borítékban volt, hanem csak úgy bedobva a postaládába, és mintha több ilyen szórólap is kikandikált volna a többi fiókból.
Poloskát, ami tudtommal nem bogár, mert nincs kitinpáncélja. Nem néztem utána, de lehet rendelni? A poloska azért nem állatkerti eleség.
Igazad van, tényleg "méltó" volt a befejezés, jól mondod! :))
De az sem semmi, hogy én, a körmömet lerágtam izgalmamban a Szabó ikrek miatt, mert hogy okosabbak az egész háznál, addig ezt az izgalmat még a szünetben is tudják fokozni azzal, hogy bemondják, hogy még a reklámban is "virtuális" reklám került! :)
Ez az izgalom, már nekem sokkk, remélem a jövő héten már nem lesz ilyen "nagy izgalom" a sorozatban. :)
Főleg akkor nem, ha úgy maradnak egy rakáson, ahogy Zsófi kiszórta őket nem pedig eltűnnek v. eloszlanak az ágyneműben.
Sok kreativitás nem kell az ötlethez.
Azért én kiváncsi vagyok, hogy Nóra mit fog szólni, ill. rájön-e hogy Zsófi műve volt :D
Bakker, ez durva, hogy ez a két kis ördögfajzat okosabb, mint a fél ház.:/
Méltó volt a sorozat szinvonalához volt az utolsó jelenet...
Most akkor Szabi az ikreknek fizette ki a pénzt? Mert ők nyitottak maguknak egy bankszámlát, ahova küldeni kellett??? Vagy olyan rafináltak, hogy megadtak egy titkos cimet, ahova küldeni kell a csekket??? Vagy most mi van?????? :D
Nórikánk telefonál, Bözsi mama árut rendezget a polcokon, az ikrek rendetlenkednek, Zsófi levélkézbesítő, Clau örömködik, Krisztián fekvő támasszal gyúr... Csuda izgalmas!
Alig várom a folytatást!
Ugye, hogy milyen izgi?!
Vajon milyen bogarakat öntött oda?
semmi ésszerűség. ez a rész, történet NEM tetszik. sőőt, hülyeség...-.-"
Azért írtam le a véleményemet, mert láttam, hogy másokat is idegesítenek egyes szereplők és a rendezők ostobasága (pl. Zsófi-Zsolt-Miki háromszög), gondoltam én is leírom a véleményemet. Sajnálom, ha ez téged zavar.
Azért nézem tovább a negatív véleményem ellenére is, mert régebben nagyon szerettem a sorozatot, de pár éve nagyon leesett a színvonal, semmi új nincs (mint itt sokan írták ha valakit ki akarnak írni azt egyedül a halállal tudják megoldani, nincs már semmi fantáziájuk) és minden egyes nap abban reménykedem, hogy hátha sikerül felhozniuk legalább a régi színvonalra a sorozatot valami csoda folytán.
:D Mivel más fegyvere nincs, csak a teste.
minden esetre Szófika elég jól túlteljesíti a vállalást....Miki hamarosan kidől ha mindig rámászik a némber :)) !
Tyű, néztem az előzetest, Zsófi mekkora egy hülye liba megint. Szánalmas.
Hadd írja már le a véleményét, mi sem rózsaszín masszát okádunk ide naponta.
Pontosan, hülyeség. Úgy fejeződött be a szünet előtt, hogy Plázacirmi retteg Zsolttól hiszen megverte, megalázta. Most meg szövetkezik vele???? Ráadásul úgy, hogy nem volt semmi jele ennek az ostobaságnak.
További ajánlott fórumok: