Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nembaj az, menjen csak apácának legalább nem eltűnik a sorozatból.
nem nézem le őket, mert ő dolguk igen, persze, csak olyan érdekes tényleg :)
Van, aki egy apácarendben találja meg önmagát. Nekem is van ilyen ismerősöm.
Azért furcsa, mert elég ritkán találkozunk ilyesmivel.
ez a linda hülye? -.-"
láttam az előzetest.. ő dolga az tény, de furin hangzik..
ez a Satöbbi ez mókás
pl. Hanna elköszön
- szia
Satöbbi:
- aha
*aztán félmásodperc múlva.
- MI?! :O
mindig bele van merülve a munkába :dd
Szerintem inkább a szóhasználatáról ragadt rajta a becenév. Persze semmi infónk erről, de ha tényleg az lenne a tényállás, amit BZs mond, akkor azért csak nem így hívnák nyíltan... fura lenne.;)
Ezt a becenevéből következtetted ki? :DD
gondolom ő vele csináltatnak minden megalázó munkát
Amúgy nekem ez a Satöbbi név vhogy tökre bejön.:D
Hát meg, de ez eddig is látszott.:D Azért mázli, hogy ezt nem Opitz Petrának kell játszania, bár ha ő marad, gondolom, nem erre viszik a karaktert...
Ezt írtam a modellel kapcsolatban. Az olyan kapcsolatban, amikor a nő idősebb, eleve borítékolható az ilyen kimenetel.
Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, hogy lehet, hogy lefeküdt Csenggel és rájött, hogy Petivel jobb volt :-))))
meg....de ha nem tervezik kiírni, akkor biztosan eláll a tervétől...talán az Atya lebeszéli róla, mondván, civilben is igen sokat segíthet az embereken.
Vagy egy gyenge pillanatában lefekszik Chenggel és rájön, nem olyan erős ő...
Ez a Linda tuti megbolondult... :D
mégmost sem nagyon hiszem, de a BK-ben bármi megtörténhet :))
Igen-igen, ilyesmire gondoltam én is.
Lacinak ez a sorsa minden nő elbánik vele, Gabi 2x is, Orsi mégegyszer elintézheti. :)
Vagy végetért a szerelem, a szakács lecserélte egy fiatalabbra, Orsi meg ott állt megfürödve.
akkor tegnap az kamu megosztás volt
igen mivel már követe a Hannát titokzatossan,csak akkor se hittél nekem amikor itt mondtam
és mi lesz anyjával?meg a testvére gyerekeivel?
Hm, tényleg. (Én olyasmiben gondolkodtam, hogy nincstelenül jön haza, vagy adóssággal, és sok pénzre van szüksége).
A lakást lehet, hogy eladja, új család jöhet, juhuu! :D Alíz + Luca megy Ádámékhoz, Bözsike Vilihez, házasság ide vagy oda (esetleg összeházasodnak gyorsan Mikiék helyett), Szabi cica meg... őőő, beköltözik Clauhoz, akinek a háza megüresedett úgyis, mivel Hannácska meg Julihoz cuccol (ezzel fenntartva András befogadóintézményének a hagyományait).
Szerintem is, mivel azt írták az egzisztenciájuk inog meg. Valószínűleg a lakást akarja eladni.
Lehet,hogy taxival követte:DD
További ajánlott fórumok: