Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Még magamról sem foglaltam állást abban a tekintetben, hogy nekem tetszenek-e a rossz lányok vagy sem. Van olyan érzésem, hogy igen!
Nekem is nehezemre esik elhinni, hogy van-e olyan aki csak a nászéjszakán... Én úgy vagyok vele, hogy "azon" is túl kell esni még esküvő előtt. A mai világban fontos a jó szex. Kínos lenne, ha esküvő után derülne ki, hogy nincs összhang vagy kellő teljesítőképesség. Egy pap biztosan más mondana, gondolom.
Elnézést a nyelvezetért, stilisztikai szempontból fontosnak tartottam a szókimondó fogalmazást. :)
Vandának a szerepe nem szimpatikus,a lánnyal semmi bajom:)
Furcsa is lett volna ha vár Cseng az esküvőig,egyáltalán létezik még ilyen?
Ja,írj kicsit finomabban,nehogy Hoxa kirakjon:)
Hogy mi a szerelem arról lehet, hogy nem érdemes vitatkozni mert biztosan sokféleképpen lehet magyarázni. Én azt tartom annak amikor feltűnik az ember életében egy lány/nő és azt gondolom róla, ő az aki kell nekem. Cseng is mondott olyat, hogy azt hitte neki Vanda lett az igazi. Hát igaen, nájív és tapasztalatlan volt, de hát miből tanuljon az ember, ha nem ilyesmiből. Hány, még ennél is rosszabb szituáció van az életben! Pl amire Zsófi készül miklós ellen! (Kérdés persze, hogy nem fordul-e a dolog.)
Érezhet az ember úgy egy nő iránt, hogy meg kell dugni és kész, Ha lesz legközelebbi alkalom mert jól esett, az jó, ha nem lesz, hát lesz másik partner. Ez a testi vágy ami nem szerelem.
Sokakkal ellentétben nekem tetszik Vanda.
(Itt félre kellett tennem. Nehéz újra visszazökkenni az ihletbe.) Meg a stílusa is, meg minden. Nem feleségnek való, az biztos, de b...ni való! Akit mindenféle perverzióra rá kéne venni! Benyomni neki a 30 cm-est 6 cm átmérővel tövig mindenhova!
Nekem a Linda nem esetem. Odavaló ő apácának mert túlzottamn is jó lelékű, túl finom teremtés. Most persze az is rossz lesz neki, hogy Cseng mégiscsak kúrt. Dehát, mit csináljon, Linda hagyta el Csenget és nem fordítva. Cseng persze elcsábult, nem várt addig aníg házasságot nem köt. Na, ez az amit szerintem alig-alig tartanak be katolikus körökben, hogy a nászéjszakán veszítse el mindkét fél a szüzességét.
Igen.Bár azt nem értem,hogy lehetett ilyen hamar szerelmes bele.Vanda mégcsak nem is kedves,sőt!
Ez nem szerelem.
megalázás??? hol???
Vanda semmit sem ígért Chengnek, nyílt kártyákkal játszott, nyíltan szexre ajánlotta magát. Nem hülyítette napokig-hetekig.
spoiler
Péter megtudja, hogy milyen helyzetben van Júlia, miközben attól tart, hogy leukémiája miatt talán nem láthatja majd felnőni a testvéreit. Nóra eléri, hogy Gizella sorsa újabb fordulatot vegyen. Van, ami sohasem változik Claudia és Miklós között. Júlia boldogsága nem lehet teljes. László félelmei kínos helyzetbe hozzák Gizellát Nóra előtt. Zsolt Szabit használja figyelemelterelésre, de Szabi rájön a játékra. Aliz védené Szabit, de ennek ára saját biztonsága lehet. Krisztián a műtéti altatás hatása alatt jóval többet mond el Enikőnek, mint azt szerette volna. Balázs segítsége bajba sodorhatja Lindát a zárdában?
Kiváncsi vagok mi lesz az ékszer sztori
Zsóti kezdi tönkretenni Miklóst?
Jut eszembe mondtam valakinek, tényleg bealudtam pénteken