Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
korrigálás:ítélkezel
nem az internet világában nőttem fel,hanem akkor,amikor igazi közösségi-kulturális éltünk gyerekként,de gondolom nem tudod miről bszélek,mert két évesen már a neten lógtál játék helyett.
a főiskolai tanulmányaim és munkám során rengeteget használom,használtam a netet,a számítógépet,tehát nem tinis viselkedésemet élem ki rajta
bár ha te mondod,hisz te olyan jól ismersz mindenkit...de inkább szedegesd a magad szeméből a gerendát
Kedves L.akárki
sepregess a magad háza tájékán,ítélkezek,összehasonlítgatsz embereket úgy,h senkit se ismersz.
Ahhoz,h mondtam valakinek,h biztos ifjabb,mint én,ahhoz semmi közöd,nem neked mondtam.
Lolol, mindkettő megsértődik, hogy olyan, mint a másik. Akkor mindkettő a sajátját tartotta volna különbnek. A legjobb meg hogy a megjegyzésem értékítéletet nem tartalmazott, csak egy összehasonlítást, főként a korokra kihegyezve. ;)
W.akárki egész biztos, hogy fiatalabb Hangyászsünnél, szerintem. Adri meg objektíven is elég fiatal.:) [Bár megfigyeltem, hogy a középkorúak, idősebbek, akik nagyon nem ebben a netes időszakban nőttek fel, kicsit úgy írnak és viselkednek neten, mint a tinik.)
Valahogy megszaporodtak itt a beírások! Tán csak nem újra érdekes lett a bk? Mondom, ezeket agyon sem lehet ütni!
Nem irigyeltem Zsófit! Milyen ellentétes érzelmek! Savanyú a szőlő! (Mesekönyvbe illő!)
A nyakéklopás már nem titok. Símán kiderült, pedig pénteken még arról irkáltunk, hogy ez akár ki is derülhet és akkor mi lesz. Hát semmi. Mindenki tudja mi újság, de a cég odavan.
Azon gondolkoztam, hogy Miki valahogy el tudná intézni, hogy a cég semmiféle megrendelést ne kapjon és akkor ellehetetlenül. De nem tudom. Majd meglátjuk.
Aham!
Ami 5 perc a szomszéd Pisikének megcsinálni a mai számtech. világban
Majd Wanda jól lenyúlja a pénzt
igen , és itt vagyunk:
a fóruminditó brigibaby jól eltünt....
megunta a bt-t vagy a hoxát..
Köszi!
(bár ilyen nyilván van már, nem? :)
Áruljátok el, mire föl volt ez az árverés?
Mire fogják költeni a pénzt?
miért,az milyen?
nem lehet mindenkié olyan tökéletes,mint a tied:)
most mi a bajod velem?
őszintén...
Nagyon fura volt Vanda feje a végén. Biztos a drogra kell neki a pénz még mindig.
Szerintem is képtelenség, hogy Zsófi szereti Mikit, de azért kisemmizi. Ez hülyeség.
az,h őszintén leírom,ok,kicsit vulgárisan a véleményemet,nem jelenti azt,h keveset tapasztaltam
ok,nem mindent magam kapcsán.....inkább barátok,rokonok példáján is írok