Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
az ilyen dobhártya korrekciót remélem rendes altatásban végzik, nem ilyen bogyós megoldással :D
Krisztiánt még aznap meg is műtik? Micsoda eü ellátás!!!!!!
miss buta liba izgibb,mint a fapina ubi.
ok,más téma
te nagy bk fan vagy
kit játszott tóth sándor?
Miki a Bónusz ajándék! :D
sztem mikit már nem hozzák ubival össze,uncsi...majd beírnak ibinak vmi uncsi papit,az való neki
témát lezártam sorry! nem ismételgetem magam, mert NEM értek egyet! miss buta liba kukába való,mint ide....:) inkább más témát futtassunk ketten...
szerintem még nincs lejátszva az a páros.
ha nem is most,de későbbiekben még össze fognak jönni..
rágd is..izgibb mint a miss ubi
Miklós-Zsolt szempárbaj na az is szemet szúrt nekem,de leginkább a zsófi sunyi tekintete.
miki pedig levágja majd hogy mi a helyzet?
körmömet már le is rágtam:)
Fogalmunk sincs, csak egyszerűen láttuk azt a nőt lacival, majd mondta később, hogy konzultált vele "több szem többet lát" alapon. Meg vannak vele elégedve, csak gondolom, akartak egy kis pluszt... fizetésről nem volt szó, de vsz. az idegen nem pusziért konzultál.
Köszi a választ!
És miért nincsenek Nórával megelégedve? Gizi hülyeségeiből próbálja a legjobbat kihozni...honnan kerítette ezt a nőt Laci? S honnan jött az ötlet, hogy más ügyvéd tanácsát is ki kell kérni?
Hát Alíz leb.ta (ööö, Ádámon keresztül), hogy szenyaság hülyíteni Encit, ha aztán meg úgyis lelép... bár lehet, ő épp máshogy fogalmazott. szerintem ezért mondta le az estét.
Igen. Laci nyugtatta meg vele Gizit, aki persze egyből kombinálni kezdett, hogy biztos megcsalja őt Laci. De direkt mondta is, hogy nem akarta, hogy Nóra lássa őket. Erre nagyokos Gizi elköpi Nórának azonnal. Nóra meg egy kicsit túlreagálta, de abban igaza van, hogy ha ő tényleg ingyen csinálja nekik, csomót foglalkozik vele, akkor azért kicsit hálátlanság, vagy mi. De a több szem többet lát védhető... lenne. Na, ezért nem jó ingyen dolgozni.
A nő, akivel Laci tegnap lelépett, ő volt az ügyvéd, akitől tanácsot kértek, s aki miatt Nóra berágott? Kicsit felületesen néztem...
Krisznek meg mi baja hogy visszakozik?
a pincészet képen suhog az eső,miki-zsófi pszichópáros meg nyári ruhában ölelkezik:)))XD
Így van ! de talán nem lesz olyan durva :-)
majd kivetítenek háttérbe egy pincészetet,xd
Elég átlátszó volt, hogy Miki nem vitte magával Zsófit, viszont Zsófi sem hülye és nem adta át az összes pénzt. Esetleg Miki a saját nevén veszi meg a szőlőt - bár nem hiszem, mert minek, odsa nem megy ki a stáb ... ami nem a házban történik, az Klaudia háza, esetleg a park - de , hogy a szőlő ??? Mindenesetre kíváncsi leszek mit hoznak ebből ki .
Oszkárra gondolsz, Zsolt fiára. Igen, ő sem egyenletesen növekszik :)
Biztosan azért nem nőttek korosodtak az ikrek , mert őket eddig nem mutatták :-)
Sőt Olivér is megnőtt,pedig nem ő közülök a legfiatalabb ??
Igen, Bandi megnőtt, de az ikrek lemaradtak a fejlődésben. :-)))))
sztem kölcsönösen nincs bizalom,okkal
kikészítik még ők egymást
rózsa téri mr és mrs smith:)
miki-zsófi nem bízik egymásban
de akkoris jó páros,izgis tőlük a sorozat
nyakra-főre szopatják majd egymást,meg másokat is
bár neve nincs, de legalább arca volt:)lakhat még más is a házban
Nem úgy, mint a Szabó-ikreknek, éveken keresztül csak emlegették őket, de sosem mutatták (nem mintha lelkesednék érte, hogy mostanában igen). Annó Bandi bandázott folyton velük, pedig ő sokkal idősebb
További ajánlott fórumok: