Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vandát kezeltetni kéne.Gyerekszülés hülyeség,semmi garancia hogy jó lesz donornak a baba,ráadásul az 9 hónap.Hol van Alex?
Juli engem nagyon idegesít mostmár :D nem is vállalnék több gyereket az ő helyében. :D Nézzük csak Vandát. :D Inkább foglalkozzon Mátéval, h ő ne legyen olyan mint a testvére. :D
Gondolom vetélés után várni kell pár hónapot míg újra próbálkozhatnak...de ha ennyire nincs remény, miért nem keres fel tényleg rokonokat? Vagy valóban Alexet?! Nem is értem...
De itt nem komolyabb kapcsolatról van szó, ha jól olvasom, hanem titkos szeretőről. Összekavarodni simán lehet.
Miért hívták Vandát vissza, neeeeeeeee.
de komolyabb kapcsolatra biztos nem kell,pl.saját gyereket szülni már idős egy fiatalabb pasasnak
Hát pedig volt már rá példa, hogy fiatalabb srácnak jött be Nóra, és viszont (lásd Csabi). Nóra szép, okos, elegáns, kifinomult, aki tudja, miylen egy igazi nő, annak bejöhet pl. Alizkával szemben.:)
Nem akar már Atistól gyereket, hogy megmentse Petit?
Alexről a vér szerinti apjáról meg el is felejtkeztek időközben? Hiszen mint donorjelölt ő is jöhetne.
Én mostanában nem is nagyon nézem már a sorozatot. Néha elkapok pár pillanatot, de már tényleg uncsi ez a Peti féle betegség. Ezt nézni minden este? Van elég baja az embernek. Na meg Juli! Vinnyog állandóan, de nem látom azt, h annyira utánajárna annak, hogyan lehetne Petit megmenteni (orvosokra rájárhatna, interneten keresgélne, rokonok között kutatna). És az is komoly, h a Vanda ilyen hülye és akkor még annyival elintézik h menjen vissza Bécsbe! Jah, a gyerekem, testvérem le van sz.rva, h ilyen beteg az agya, így lett nevelve...menjen innen el és kész. :D Ennyire nem foglalkoznak egymással? Min. vmi pszihológushoz elküldeném azt a Vandácskát. A pofon az biztos kijárt neki!
Hülye sorozat,annyira kiszámítható előre minden benne:)
Ikrek maguknak vetették a mocit :)
krisz biztos nem-ádám sanszosabb
csak mindkettő túl fiatal hozzá...hülye lenne bmelyik is vele kavarni
Az előzetesben valami olyasmi volt, hogy Nórának és Zsófinak ugyanaz a pasi jön be.
Nem purcanhat meg, mert vissza-vissza fog térni később. Az volt, hogy Vandácska pénzt kunyizott tőle az utazásra - megáll az eszem -, Clau nem adott, erre a csaj mindenfélét mondott neki, hogy milyen rossz anya meg nagyanya, nem tudom pontosan mit de szemét dolgokat, és elviharzott (illetve Claudia kidobta). Ekkor C. a szívéhez kapott, a földre hullott a gyöngysor... és így lett vége.
Most épp mit csinált? Az előzetesben az megy, hogy Claut Balázs a földön fekve találja. Csak nem így írják ki, hogy most megpurcan?
Gondolod vagy tudod? Nem hiába kedvelem Nórát akkor, hasonlít az ízlésünk.:)))
Minimum irodalmi Nóbel ! :-)
Ez tényleg jó. Ádám lesz az vagy Krisztián?
Apropó, mi van Krisztián-Enci-Másikcsávó vonalon? 2-3 részt nem láttam, ott tartottam, hogy Ez a rudigyerek beszélt Enikővel, hogy ne adja fel stb., aztán valahogy kibékültek. A tartalomban volt, és összehozza és szét is választja őket, utóbbit mire értették?
Állati uncsi ez a betegség-téma már most, vajon meddig húzzák még? Juli aggodalmát is nagyon unom.
Ez a Vanda egyszerűen undorító egy karakter, miért nem húz már el a p....ba? Mégis hogy képzeli? Most legalább kapott egy pofont végre.
Újabb szívroham? Nagyon találékonyak a forgik, kíváncsi lennék meddig tartott ezt kiagyalni?! :(((
Ez a Vanda mit akar?????? Na, ez nagyon gáz....
Claut így írják ki: Túléli a 2. infarktust, majd parkolópálya. Kérdés, mi lesz a részével. Mondjuk nagylelkűségi rohamában nem Miklósra fogja átírni.
NÓRA TITKOS SZERETŐJE!!! VÉGRE!!! HAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is.
Ami a betegségeket illeti, azok sosem jönnek jól, kíváncsiak sem vagyunk rájuk. De sajnos léteznek.
Nem kívánságműsor.
További ajánlott fórumok: