Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Akkor Linda nem lesz anyáca?
Okos,talpraesett és jó :) Pont ellentéte az anyjának :)
Elképzelhető Uhrin Benedeknek amúgy ez a valódi neve, és miután felkapta a média ő maga is elhitte hogy valóban tehetséges, azóta meg nem hallani róla semmit, Trvtko írt róla két könyvében is, az újabb érdekesebb, hogy mivé lett 1 év után.
Kb. mint Mr. Bikicsunáj, de ő legalább tudta, hogy múló dolog ez a sztárság és ameddig tartott addig jópénzért ment és röhögtette ki magát szerte az országban, ő Uhrinnal ellentétben tudta, hogy nem jó és azt is, hogy rajta nevetnek nem miatta.
Megérdemlik egymást csak aztán tűnjenek el jó messzire.
Hát szerintem meg pont hogy felkapják az öreget, mint anno az Uhgrin Benedeket.Rá kéne guglizni hogy hívták de annyira nem fontos.
bele szerelmesedett balázskába. jó hogy összejönnek... :)
Jáksó vicces volt. Gondolom azért találták ki ezt a szálat, hogy Vili bá végre abbahagyja a harmonikázást.
Linda pedig most már tuti, hogy nem lesz apáca.
Egyik sem, egy ismeretlen, új arc.
Egyáltalán nincs igaza. Legyen valaki erős és egyben szerethető is, ne pedig taposó görény. Hamis világképet adott le a nagy Berényi.
Hát igen, de azért mondja, mert neki is tetszik Enikő.
Szabika mondja a Krisztiánról, hogy nincs benne férfiasság? Mivaaaaaaaaaaaaan?
luca édes kis arany tündérke
balázs jófej volt most
nóri feltámadt
Luca egy kis tündér, nagyon jó gyerek. :)
Hát nem Enikó veszi le a csontvelőt?
Nem is nézem így!
Döntse már + valaki Lyndát, aztán csukódjon be a zárada ajtó
ha én kicsi lennék mint luca és timi, inkább lucával barátkoznék. Ő IGAZI BARáT. timike pedig egy érdek kígyó.
luca helyében én már felkaptam volna a péklapátot, hogy levertem volna a ronda fejét timikének...
Balázs megemberelte magát
Hajhullás foltokban látszik a kopasz fejen is
Mert inkább legyen kopasz, minthogy csomókban hulljon ki a haja.
Igaza van Mikinek, ahogy magyaráz Balázskának az életröl
Lyndát nem lehetne már átsegiteni hogy tényleg apáca lehessen
Kenyai stilusban
Ha hullik a haja Petinek, miért kell naponta ujranyirni?
További ajánlott fórumok: