Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
múltkor olvastam itt hogy valaki összekeverte Katit Janza Katával, aki anno ildikót játszotta!
most jutott eszembe hogy ez a Kati játszott anno a szeress mostban.
gondoltam le írom, honnan lehet neki ismerős, mert nekem is az volt.
Én is vhogy így képzelem.
(És ha nem kellemes összebújást látott, hanem vmi intenzívebbet, akár tiltakozást, amit felfokozott érzelmi állapotában simán nem vehetett észre... vagy félreértett. Persze lehet, hogy nem, a spoilereket még csak most fogom olvasni.
meg van ki az a nő, aki andrás ismerőse? nem ugrik be a sorozatbeli neve, de amúgy a szeress most!ban játszott!
Konrád alexának volt az édesanyja!
Janza Katának bk-ban ildikó volt a sorozatbeli neve, aki ricsi anyját játszotta! :)
SPOILER
2014. április 14.
Balázs egyik régi vágya valóra válik. Enikőnél elszakad a cérna, így Marcell arcába vágja, miért gyűlöli, és a viszonyuk egyre jobban elmérgesedik. Enikő azonban még Krisztián elől is titkolja, hogy mi történt valójában Marcell és közte, ami végül olyan döntésre készteti Enikőt, amivel nem csak magának okoz komoly fájdalmat. Balázs úgy érzi mindenki ellene fordult, és elfogadja Zsolt ajánlatát, amit Linda határozottan ellenez. Linda egyre jobban összezavarodik a Balázs iránti érzelmei miatt. Vajon kitart a zárda mellett? Nóra még mindig nem árulta el senkinek, hogy ki a szeretője, amit arra használ, hogy féltékennyé tegye Zsófit. Azonban egy árulkodó véletlennek köszönhetően Aliz rájön a titokra. Vajon megőrzi az információt?
Most néztem az előzetest. Nem semmi ez az agyatlan libák klubja. Törődnének a maguk dolgával, igaza van Nórának, semmi közük hozzá, ott kéne hagyni őket a francba, hogy törődjetek a magatok dolgával, semmi közötök hozzá.
Írják ,hogy Atis ismét nekimegy Mikinek, mert csak, nem bír magával. Mondjuk várható volt, Clau kiesett tehát kell valaki, aki átveszi tőle a bajkeverő szerepét.