Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
de hp ez a nóra....libakommandó szint lett.
Enikő + Krisz miért öltözködtek/gombolkoztak befelé
Nem értem....
Az ikrek bosszúja mikor csap le?ígérték,de még agyalhatnak rajta,régen ne láttuk őket.
Ma azt hittem,Petit látom a villamoson-közel a kinti forgatások helyszínéhez.Egy csajjal beszélgetett,a fején egy h.lye sapka-vastag,kötött,de ujjatlan pólóban.Viszont mindkét felkarján tetoválás volt.
30 évesen lehet anya egy nő ,sőt nekem is volt akkor már kettő,csak mostanában kitolódtak a szülési időpontok :)Aliznál persze úgy tűnik,hogy ő a gyerek és a Luca a felnőtt :)
kerek 30éves............
peller anna - gabi meg csak 4-el több,mint ő...bár anna tavaly anya lett
12 éves gyerekhez persze fiatal.
Próbáltam nézni hány éves Alíz,de nem publikus,mindenesetre lehet anya a kora szerint szerintem.
a MILF kategóriában inkább a 40+ anyukák vannak
Szerintem az nem korfüggő, hanem gyerek. Egyébként Alíz kb 30 éves, bár nem tudom hány évesen szülte Lucát. Aki most kb 13. Nem?
Alíz túl fiatal a MILF kategóriához
a soriban egyik nő se mintaanya..de alíz...kritikán aluli...a kis édes lánya bölcsebb,okosabb..))))nem tudom mihez kezdene egy timike-féle gonoszkával:)
Ja, most már visszaolvastam én is. Akkor Alizkát kifelejtették. Mondjuk jogos is a kritika, nem minősül anyának sztem se...
de a gizit játszó nő se anya...
Hm, miért, a többi igen? Erre nem gondoltam, de akkor lehet, hogy ezért. Én simán csak a sorozatbeli anyaságra gondoltam.:)
Odamegy, Enci meg vagy a Házban epekedik utána, vagy megpályáz egy állást a frontkórházban. :ODDD
A "vak" Vili nem hallotta az ócska Ikarus közeledését?
Mármint Gizi? Mert én rá gondoltam. De szivesen átengedem másnak.
Mehet,nem fog hiányozni,nem egy karakán pasi :)
Ez lehet egy ok, hogy hazavigye őt az ember.
Jesszus KÜLDJÉK MÁR A FENÉBE NYÁVOGJON OTT HOGY ÁJLAVJÚ AFGANISZTÁN
Alizkáról egyszerűen elfeledkeztek :)
Magát a weboldalt most néztem meg. Nekem itt (vagy ott :D) jobban tetszik Geze mint a sorozatban. Klaudia is helyes. (Szerintem persze.) Nem tudom, Alíz miért maradt ki. Rám nincs nagy hatással, de másra még lehet. Lehet, hogy tényleg számított, hogy igazából ki anya, nem tudom. Teri néni is kimaradt, illetve Magduska. Vagy lehet, hogy Alíz még nagyon fiatal.
Más:
A "felnőtt" múfajban tudtommal 18 éven felülieket szerepeltetnek tini gyanánt, persze a kevésbé "márkás" rendezők becsalnak oda 16-18 év közöttieket is ami persze roppant szabálytalan.
Gondolom Aliz azert nincs benne, mert o meg igazabol nem anya (csak a sorozatban).
Sztem is Nóra. De elég fura, hogy Alizka nem szerepelt a listában.
További ajánlott fórumok: