Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Már miért ne tudna?
Javaslom elolvasni G. B. Shaw Pygmalion című drámáját.
Úgy idegesít Attila dumája!Nem tud rendesen beszélni!A múltkor is volt egy jelenet,amikor azt kellett volna mondania,hogy
-"elhúzom a csíkot", e helyett így mondta:
-"elhúzom a csíkót".
Meg "-nem akartam kihajítani,kihajíttttttani"-jól megnyomja a T-ket! Színész létére elég gyatrán beszél.
Juli megtaníthatná beszélni Attilát is,nem csak Mátét! :)
Tegnap Balta jó fej volt mikor mutogatott :)
Ádámot el kell felejtenie Alíznak.
Ellenszenves amit csinál. Nagyon nyeregben érzi magát, mióta Ádám izélgeti, már elnézést, jó, nem csak attól. Volt amin röhögtem, amikor oltogatták egymást Zsófival, de ez már túlzás.
Azon is jót nevettem, amikor az ebédlőasztalnál Timike felhozta a leveles témát, mire Ádám valami olyasmit mondott, hogy "nekünk ehhez semmi közünk". Úristen, ezt még soha egy BK-szereplő se ejtette ki a száján!
B.sszus, úgy tudtam, amikor felrakták Tóbiást a falra dobálni, hogy visszajön! "Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik!" Szörnyű alak, de nem baj egyébként, mert szerintem szórakoztató, a színész jól játsza. Csak aztán ne költözzön ide és ne jöjjön össze valakivel, mert az már sok lesz.
Elég undi amúgy számomra, hogy a házban már gyakorlatilag mindenkinek megvolt mindenki. Vagy meglesz. Gáz.
Ja, igen! És ezért össze is illenek. Hajrá!
Azért az nem semmi, hogy Balta be tudta adni Aliznak, hogy igazából le se feküdtek. Úristen, ki hiszi ezt el? Szóval azt kell mondjam, Balta az okosabb. De ez egyébként a csajozási taktikája része, és be is fog jönni, hisz a végén, amikor hülyét csinált Ádámból, Aliz nagyon mosolygott. És ez kellett, hogy végre ne loholjon Ádám után. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!
Megértem, hogy tetszik nektek Ádám, jóképű és nyilván lehengerlő, de nekem ez kevés. Azt nem mondom, hogy Balta nagyon tetszik, csak egy kicsit. BK-viszonylatban. Na de ez nem számít, a lényeg, hogy Alizzal össze fog jönni a dolog, tök jó.