Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintem zsófi és zalán összebújása lesz a nagy durr.
hát ez az!
nincs semmi amire azt mondjam, ez izgi volt.
az a baj hogy az én szememben már az új szereplők sem hoznak semmi újat!
Azt lehet, hogy megnézem, de most olyan lapos a sztori, hogy nem tudom mit lehetne kitalálni. Ellőtték már a betegséget, lesz most ha minden igaz egy baleset is, Clau mint állandó sz.rkeverő kiesett, Atis most épp gyenge huszár, Zsolt sem aktivizálja most magát.
2,3 hét múlva ők is már nyaralni mennek. max 4 hét múlva! bár nem olvastam még róla semmi hírt, de évek óta nagyjából így szokott lenni!
lehet tippelgetni hogy mi lesz a nagy "durranás" ....
ez nem biztos hogy igaz!
bár mondjuk én anno bk "szerelmese" voltam, most is nézegetem, de eléggé elvétve.
sajnos igaz, eléggé lapos lett a sztori :(
fel kéne dobni valamivel.
Na ja. Sztem még lesz olyan is mikor Kinga beállít egy min. 10 éves gyerekkel, úgy 1-2 év múlva. Ha BK féle növekedést nézünk akkor már Novák Éva lánya is min. érettségiző korban van.
szerintem szerepeltetni kéne akiket meégnem láttun,Kertész Bálintot és lányát,Novák éva lányát aki Szilágyi Tamástól van,Tilda húgát,nem tudom hogy Attilának él-e az anyja,Berényi Ágnest,nem tudom annak van e férje,gyerekei,akkor szerintem pörögne a sorozat,és többen néznék
Nálunk is volt a Szomsza 13 évet megélt, a Szabó család a rádióban még többet. A BK mondjuk a Szomszát már lekörözte idén 16 lesz 16 éve, hogy elindult, de már a végvergődése zajlik egy pár éve, már nem tudnak semmi újat kitalálni, fogynak a szereplők, egyre laposabb a történet stb. Idő kérdése meddig húzzák így még, de már régesrég kifulladt. Apropó, nem mostanában lesz a nyári szünet? Június közepe-vége felé szokott szünetelni.
a BK nem hiszem, hogy ilyen hosszú lesz.... egyre rosszabb, egyre ötlettelenebb, kevés a pénz , kevés az ész
nem annyira,mint külföldön USA és Angliában vannk több évtizedes sorozataok
az jó,mert nekem van Barátok közt könyvem amikor 10 éves lett a sorozat,és ott az volt hosszú évekre terveznek
Már alig néz valaki tévéreklámot, ismerettségi körömben legalábbis, reklámok idején átkapcsolnak másik csatornára, vagy épp akkor mennek ki a konyhába sörért, vagy cigi, wc szünet stb. Digitális tévéadásnál meg simán áttekernek rajta. Egyszerűen nem éri meg nézni, mert a reklámok is pocsékok, mellesleg épp ezért nem 9is nagyon nézek tévét már vagy 10 éve (de egy ideje már egyáltalán nem), mert tele van reklámmal a szennytévék nem műsort adnak, hanem reklámokat néha műsorokkal megszakítva.
A reklám, azon túl, hogy sok médiában dolgozónak ad adóköteles munkát, a fogyasztás növelő hatásával a gazdaságra is pozitívan hat.
Tudom, hogy a reklámadóról beszélünk..
Nem lesz Tahó Világ, Éjjel-nappal BK X-traktor. Egyik se hiányozna, igen a BK sem, az amúgy is haldoklik már egy ideje.
Felcsapott Bagaérinek?
Bár nekem inkább egy másik klasszikus jut eszembe ha már fagyi:
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"akkor kérek egy kicsit mindből, vanília, tutti frutti, karamell, rumosdió és kávé"
Ja csak ne spórold ki a pisztáciát. :)
közösségi oldalon jeöljétek be sorozatwikit,vagy barátok köztöt,akkor naprakészek lesztek a különböző változásokról
na, klassz, ezt nem tudtam:(
Mindegy, talán tudom követni az eseményeket, hogy ez kimaradt:)
Én isjól lemaradtam róla :(
9,30-ra vártam,mire már vége is lett.
de volt,június 2-ától 20:50-kor kezdődik,nyári műsorrend van az RTL Klubnál
még jó hogy nem a BK-ról beszélsz
Azért szerintem a népbutító, agymosó sorozatok meg is szűnhetnének, tényleg! (Most nem a BK-ra gondolok, mert ezt még lehet nézni, bármennyire bárgyú is)
Egyébként meg reklámadóról van szó.
ő sem azt mondta hogy mindennap,hanem ezen a npon csak
igen,újságban is így rták hogy ekkor lesz,meg most már nyári szünetig szerintem így lesz,visszajött Bambi,Luca letörlte az anyját a közösségi oldalról,de aztán Bözsi mama elmondt ahogy lehet nem angyal az ikrek apja ezt megértette Luca,Peti ingyen fagyit adott beteg gyerekeknek
20:50-kor kezdődött ??????????
ezt vki tudta ?
Mi volt a mai részben ?
Ez a Peti tényleg tisztára kretén. Tényleg nem erről volt szó, hogy most egész életében ingyen fagyit(??) árul a kórháznál.
Hanna már elalélt a Bagaméri fagylaltostol
Bagaméri aki a fagylaltját
magaméri
Vhogy így. És még nem is az a cél, hogy gazdaságilag megérje...
További ajánlott fórumok: