Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
milyen árat szab?
szabi még itt van? :O
"Szeptembertől jelentősen későbbre kerül a Barátok közt
Tavaly őszig a Barátok közt csak egy-egy epizód erejéig került csak 21 óra utánra. 2013 novemberétől azonban folyamosan később kezdődött, a nyár előtt pedig már 21:30-kor indult el. A nyári műsorrendnek köszönhetően június óta úrra emberibb időpontban, 20:50-kor kerül képernyőre, azonban ez most már nem sokáig marad így.
Szeptembertől hétköznap esténként visszatérnek az esti vetélkedők és reality műsorok. Ahogy tegnap megírtuk elsőként A konyhafőnök indul el, majd a későbbiekben érkezik a Celeb vagyok ments ki innen!, és az 1 perc és nyersz is. Ezért ősszel minden megint hátrább tolódik.
Szeptember 1-jével 19:30 helyett 20:05-kor kezdődik majd az Éjjel-Nappal Budapest és 40 perccel későbbre, 20:50-ről 21:30-ra kerül át a Barátok közt. Ezzel a Mátyás király tér lakóit bemutató sorozat megint 22 óra után ér majd véget és csak utána indulnak majd el a külföldi heti szériák. (Fotó: RTL Klub)"
biztos nem fogom megnézni az estit, max letöltöm ...
S P O I L E R
2014. szeptember 1.
Zsófi újabb elhatározásra jut Miklóssal és ügyükkel kapcsolatban, valamint mindent bevet annak érdekében, hogy elérje a célját, amivel végleg sarokba szoríthatja Miklóst. Úgy tűnik, hogy Szabi életébe egy újabb hölgy lép be, akivel lehet, hogy megtalálja a boldogságot. Miklós taktikát változtat és hajlik a megegyezésre, de persze olyat árat szab, amit nem mindenki akar megfizetni. Egyre többen megtudják, hogy ki is valójában Kinga kislányának, Magdikának az édesapja. A kérdés csak az, hogy ki, mihez kezd az információval.
Szólt a Bözsi?
Nekem ez kimaradt :)
Az az udvari jelenet undorító volt. Nem is értettrm, mire jó Kingát szorongatni meg fenyegetni, hisz nyilván fél másodperc alatt ki tudta volna deríteni, kik ők, mint ahogy meg is tudta... nem kell úgy csinálni, mintha Kinga maga szolgáltatta volna ki magukat neki. Aztán arra gondoltam, biztos meg akarta ijeszteni, hogy aztán félelmében rábeszélje Zsoltot, hogy engedjen a csajnak.
A többivel is egyetértek. (Laci akkora marha, hogy keresve is nehéz lenne nagyobbat találni. Ha ő nem tudja, hát nem tudja, úgy árulgat ott, hogy csak úgy odacsöppent, nem tud semmit. De amikor Barta figyelmezteti, sőt, kvázi megfenyegeti, akkor hogy nem kap észbe???)
Lacinak, mint bolttulajdonosnak pontosan tudnia kell, hogy ha vendéglátó tevékenységet akar folytatni, ahhoz engedély kell. Emellett ki csinálna konkurenciát Barthának? Senki.
Kinga pedig milyen alapon adja az ártatlan ifjú anyukát, aki mit sem tud semmiről? Géza tulajdonképpen bűnöző volt, Kingának tudnia kell, hogy Zsolt se egy angyal, tehát ha őt kéri meg ebben az ügyben, tuti, hogy alvilági figurákkal fog kapcsolatba kerülni, azoknak a levesébe köp bele. Ő meg adja a naiv fiatal anyát a cuki gyerekével (nem is olyan cuki). Na de most találkozott a gonosz boszorkánnyal (akit egyébként nem kedvelek).
csak sikerül megnéznem...
Kinga elmehetne fodrászhoz! A lenövése már elég kínos
ó, hogy viszkessen az RTL klub micsodája a világ végezetéig!
Nem tudom megnézni a heti adásokat, mert be kéne lépnem....
eddig mindig vissza tudtam nézni!