Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem akarta már egyszer Ildikó öregek otthonába dugni Vilibácsiékat???
Nekem tegnap ilyen kezdett el derengeni
Ildi otthonba dugná az apját, a lakására vagy annak árára fáj a foga! Piszok alak! Bár helyes.
Lehet, hogy jó szándékkal túloznak a biztonság kedvéért. Bátor tett volt, nem követendő. :D
Más: apámnak volt egy meredek húzása, hogy lábtrombózissal sétált el az érettségi találkozójára. Másnap meg az orvoshoz. Amit kapott!!
és honnan tudta volna, hogy Vilibá meg Bözsimama barátok voltak???
Nem valami szoros a kapcsolata az apjával, sőt...
Ildi szerintem semmit sem tud a testvéréről!
Áron azért magázza Zolit, mert
1. Áron még gyerek, Zoli meg már felnőtt
2. Zoli hivatalos személy, akit nem illik tegezni, akárhány éves is
3. Zolit nem is ismeri, az meg nem is ajánlotta fel neki, hogy tegezze
Áron nagyon helyesen magázza a nálánál idősebb hivatalos személyt
ja meg akkor ILdi azt se tudja hogy Magdika apja nem Géza hanem Ádám
hát mert ő,meg kinyomozta az Ádammal,voltak információjuk hogy jó volt matekból,labdarugásban
de utána Luca mondta hogy 13 éves,tehát csak apja gondolta úgy hogy 16lehet
ez érdekes hogy Ildikó nem tudta hogy Bözsi mama meg a Vili bá együtt voltak,Áron miért magázza Zolit hiszen elég fiatal a rendőr
Az az ilyennel a "baj" hgy pl.ferjem is leul 2hetente egy-egy reszt megnezni(jatszik a gyerkoccel) de neki is rogton feltunnek ezek a bakik. Engem annyira nem zavar.
Adamon ez az ing/polo annal inkabb 😛
Most nezem az ismetlest, tenyleg szo szt,azt mta, amit irtal, waaaa...
Igen.Igazad van,legyintsünk :)Már megszoktuk :)
igaz
szerintem csak pongyolaság vagy trehányság volt a rendező/fkíró részéről ez a mondat, nem kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani
Luca 13 éves, ahogyan hercegnőcske is
Ildi meg el akarja adatni a lakást,szánalmas.
Hát épp ez az.Luca 13 éves.A majdnem akkorát akkor mondják ha fiatalabb valaki nem?Amúgy úgy mondta ahogy lentebb írtam,de nem lep meg mindig is hadilábon álltak ezekkel a dolgokkal,a gyerekek sem egyformán "öregszenek" a sorozatban :)
nem emlékszem erre amondatra, de talán inkább úgy hangozhatott, hogy "majdnem akkora, mint Te"
Ez.Aztán uca maga mnodta ,hogy ő 13 éves.Idióta írók :)vagy a matek nem megy nekik :)
Ildiko jol nyomja a lekezelot.
?? En meg nem hallottam jol, mert kolompolt a gyerkoc.
Tuti ez volt a szoveg?waaaa...
Fejükhöz kaphatnának már az írók ,ekkora bakik!
16 éves voltam akkor,nem több mnt te:) Ezek szerint Luca minimum 16 éves? Kizárt:)
Miért gondolja hogy ő az apja ????
Nemazééééér', de nem azért vezetünk biztonságosan, hogy nehogy elkapjon a rendőr. Namindegy.
A szomszédasszonyom pont ma volt ilyen szemműtéten. Reggel fél nyolcra kellett bemenni és 1 óra körül jött haza. KOCSIVAL ment és jött!!! Fél szemmel vezetett. Ideges is volt, hogy csak rendőrrel ne találkozzon. Holnap kell visszamennie hogy levegyék a kötést.
Undorka Hercegnőcske! Nagyon jóóóó! :D
Nem saját felelősség:azt mondták,ha vállalja,hogy holnap 7-re visszajön,hazamehet.Azt se mondták,hogy tömegközlekedjen,v. csak autóval.Tesóm elment érte.Aki "lusta",nem szeret korán kelni v. messzebb lakik,esetleg félős,maradhat is.
Ja,Kispesten lakunk,tehát nem közel
Örökös férjén, amiért az ő megkérdezése nélkül osztozott Zsófival, így "kisemmizte" Undorka Hercegnőcskét az öröksége nagy részéből.
További ajánlott fórumok: