Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Waaa!
Jobb!
Voltam ilyen helyzetben,csak kettesben a rablójelöltemmel.Valami szúróeszköz típus volt nála,nem szerettem volna kipróbálni,ütöttem.Ja,a táskámat kérte volna,csak nem engedtem végigmondani.gyorsan földre került,de utána is rúgtam,szerintem az adrenalin dolgozott bennem(22 éves voltam).Szerencsére odafutottak,egy kis lökéssel kibillentettek,ott azonnal megálltam.Állítólag járomcsont és alkartöréssel ment az ügyeletre,hogy elesett.
Látásból ismertem,utána meglátott,átment az utca másik oldalára.
Szerintem Peti csak túlpörgött
Én is ennyit.Lefújnám sprayvel, aztán futás. Ha nagyon erősködik, megkarmolnám a képét (műkörmeim vannak, megemlegetné), esetleg t.kön rúgnám...
Ha otthon törne rám valaki, kupán vágnám azzal, ami a kezembe akad...aztán hívnám a mentőket...
Ez nem egészen így van...Azért van a rendőr, hogy közbiztonság legyen.És különben is...feleljen a törvény előtt,az a dolgok rendje.Ne én verjem meg.
Jézusom, micsoda vadállati mentalitás...csak úgy lelőni valakit, kérdés nélkül???
Ez valami rettenetesen idegen tőlem...
Gyomorforgató...
De az a megoldás, hogy az ilyeneket megöljük?
Na pl. ő is megérdemelne egy alapos verést és a varjú sem károgna utána remélhetőleg:
Alapban én is azt csinálnám ,hogy lefújom spray-el aztán iszkiri. Késes támadónál pl. nem jó leállni, de nem is sajnálnám ha megsérülne. Ha meg otthon törne rám én se azzal lennék elfoglalva, hogy nehogy megsérüljön az érzékeny lelke.
Nem kell rabolni és lopni és kész. Ha meg eltörik kezét-lábát egy ideig nem fog bűnözni, prevenció. Nem fog ő sem finomkodni ha már egyszer megtámadt, neked sem kell. Na meg, ahol ő meg mer támadni, mert tudja, hogy úgysem látja senki, ott vissza is üthetsz, mert az pont úgy nem fog senkit érdekelni.
Pártolnám a texasi önvédelmi törvényeket, ahol büntetlenül le is lőheted a betörőt ha bement a portádra. És igen ott nem is igen van betörés, mert egyesek, akikről tudja mindenki, hogy szó nélkül lelő már akkor lőni fog ha még csak a kerítésen mászik, és ez ott jogszerű is ,csak arra kell vigyázni, hogy befelé essen.