Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Miért Petinek Hanna volt az első ?
na azért nem ronda, élőben többször láttam, szép lány.
Én nem erkölcsröl kérdeztem hanem Hannárol
Vagy őneki Peti volt az első?
Persze Alíz sem szent, nagyon nem. De ebben a történetben nem ő a főkolompos. Meg Peti se. Hanna jó ideje savazza, érezteti vele hol akarva hol akaratlanul, hogy mekkora nulla. Ribizli, mert ama bizonyos jelzőt a hoxa nem engedi ;)
ez szép volt ! :-) sokan szeretnének ilyen rondák lenni, mint ez a színésznő :-)
utálja a fene, egy szappanopera szereplője :P
Ezelött huszonévvel amikor még brigóhintó nem volt, az akkori cégemnél behozták a prospektusáAztán a nagy szervezésböl nem lett semmi
Persze nem vitatkozom bocsi, mert ahogy itt többen utálják Hannát, én úgy utálom Petit és ő sem tud semmi jót tenni, ami tetszene nekem :-)
Nemcsak erkölcstelen, hanem kibirhatatlan és ronda is . A tekintete a rossz szemei miatt ijesztő, . de legalább miért nem tesz szemüveget, és milyen volt a profilja az l. részben! No comment...
reménykedem, hátha kiirják vagy legalábbis kevesebbet látjuk a jövőben.
Godolom itt csak azok az erkölcscsőszök, akiknek nem volt fiatal korukban több szerelme, partneres stb. mert akkor az hazudik ... kevés az aki rögtön megtalálja a nagy őt és vele éli le az egész életét !!!
Na neeee ! azért már az erkölcsi nullaság nem itt kezdődik ! Nem tartja különben meg sokra magát, csak más a stílusa, érettebb mint Petike, de még tán ALíznál is, de legalább Alíz aranyos személyiség, míg Petike ....
Hanna kinek volt meg Petin kívül?
Peti nagyon lúzer gyerek, hazug , és fél a tettei következményeitől, amit Juli anyusnak :-) köszönhet, mert azért nem hiszem, hogy nem fog Hannának tartani egy kis litániát ! Lesz itt még FORRÓ NYÁR :-)
azért cikizzük, mert ő olyan sokra tartja magát, aztán erkölcsileg nulla.
Jah, hát én is voltam egyetemista...és rólam is lehetne mondani jót és rosszat is...
Nem, inkább az általános viselkedése miatt.
Ami Julit illeti...hát gondolni kell az utánpótlásra is, nem igaz?:-P
Hanna sem tette többet , mint bármelyik lány ugye, mert hát Alíznak is meg volt már mindenki, a Zsolt féle kapcsolatot már ne is említsük, mondjuk Hanna ilyet nem tett még, hogy csak úgy ott az irodában - és mondjuk már azt is ki, hogy mégis csak egy anyuka Alíz !, és ház összes pasija már megvolt neki - tehát nem Hannát kellene itt ribizlizni - melleseg ennél hülyébb kifejezést ! Zsófi se szent, még Nóra sem, tehát minek rászállni egy lányra, mintha csak ő pasizna ennyit, és még annyit, hogy fiatal, és általában nem csak egy kapcsolat van egy fiú v. lány életében.
Mert azt hazudta Alíznak hogy Hannának semmit se jelentett a csók?
Julcsa meg nokomm..ha 20év múlva is lesz még BK jó eséllyel pályázhat Magdi anyus posztjára.
Nah, tőle még a Jótündér zsebében is kinyílna a bicska!
Miklós és Zsolt, ha már úgyis javulófélben vannak
Hát Zsófit még nem pipálta le de jó úton halad.
Ez a Peti gyerek meg komplett hülye...
Robit meg csapja már valaki nyakszirten!
Sokkal rosszabbak is vannak nála, nem ő a BK legnagyobb k...ája.
Nem is értem, miért savazzák itt ennyire.
De azért a gúny és megvetés az ott volt. Ja, tényleg nem szent. Szimpla ribizli!
Na..Hanna kimutatta a foga fehérjét. "És még te nevezed az Alízt r*bancnak!" - lehet hogy Peti egy hülyegyerek de ezért jár neki a pacsi :)
Ugyanmár, visszafelé mondják az utolsó részt
Sokat nem kellett irogatni, megcserélték a szöveget
További ajánlott fórumok: