Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem az
lehet, csak előnytelen volt rajta a ruha
Nyári Dia nem terhes? vagy csak meghízott tegnap elég nagy volt pocakja, meg láttam csak címplapon ha terhes akkor nagy pocakja lesz
nem tudom, miért így írták...nemtörődöm, hányaveti újságíró
de az miért junius közepe?
A) A fkv-írók megfeledkeztek róla
B) A feltehetően manhattani irodaházban még nem Tóbipapa csodaszerét használták.
:ODDD
Várhatta, hogy Nóra a fejéhez vágja. Utóbbi, AZ IGAZSÁG BAJNOKNŐJE nem tette meg, sőt füllentett a gennyláda Robinak. Viszont élveztem a most valóban alaptalanul meggyanúsított Timike durcizását.
Csakis carrarai vagy pároszi márvány jöhet szóba!
Wow! :) Tényleg szép. De ez már egy hónapja volt??
igen, hamarosan lelép, utazgat egy kicsit a világban
Valahol mintha azt olvastam volna nyár elején, h Aliz eltűnik 3 hónapra.. rosszul emlékszem?
Valóban egyik szörnyűbb, mint a másik!
Merlin szobrot én találtam ki.Ő segített Giziéknek,miatta kezdett Luca jelmezeket varrni.
A néhai egy hatásvadász szó lehet,inkább az elhunytakra használják,de a régi/volt lakót is jelenthet.
András bronz lovas szobra,Magdi anyus sepregető márvány emlékműve valószínűtlenKi fog derülni,de tényleg csak egy tipp volt
szexi ezzel a szakállal, nem? :))
nyammmm :)
[link]
holnapi rész részletes tartalma
Amúgy tényleg van az előzetesben arra utaló rész, hogy Aliz belemegy. Peti mondja két bevágásban, hogy "Na, ez érdekel", meg hogy "Hányingerem van". Lehet, nem tudott s selyemfiú múltról, vagy Kingus gyerekéről?
milyen romantikus ez az Ádám gyerek! :)))
[link]
Solti Ádámék esküvőre készülnek
Mármint Robi.
Valahogy maga a színész is visszataszító.
Ági egy megszállott, bosszúálló őrült.
Remélem, hamarosan jól arcra esik, és eltűnik.
Nem hiányozna.
akkor "volt lakó"nak írták volna
a néhai az halottat jelent
Igen, pont ezt mondtuk mi is, de az volt rá a válasz, hogy nem kell, hogy halott legyen, mert "néhai lakó"-t írtak, amiből nem következik, hogy meghalt az illető.
a néhai az már nem él, így van
Belőlem csak undort tud kiváltani...
nem, de az van hogy néhai, és azt mondta hogy néhai régi lakót is jelenthett, de szerintem a néhai az már nem él
visszaolvastam, csak egy ötlet volt Merlin
amúgy sem halt meg, nem?
További ajánlott fórumok: