Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lisa cca 16 éves, Robi 30 körül van. Akkor 16 éve biztos a mostohaanyja.
Azt viszont nem tudjuk, hogy Robit ki nevelte, az anyja-e vagy az apja, mert első esetben nem lakhattak Ágival közös háztartásban, igy nincs meg az " Fédra kapcsolat " ( bár ott tudom, a nő kezdte )
Különben még ki nem nyitja a száját, nekem is egyre jobban tetszik az Ági, de szerintem feltűzött hajjal szebb.
Szerintem mindkét dolog mélyebben gyökeredzik annál, mint hogy tudatosan lehessen irányítani. Akivel rokonként nőttünk fel, arra nem nézünk szexuális objektumként, másrészt ha igazán szerelemesek vagyunk valakibe, akkor nem kell más.
Robinál mondjuk az lehet a feloldás, hogy egyik eset sem áll fenn, tudja vki, mióta "mostohaanyja" Ági? Mondjuk hány éves korától?
Nórába pedig nem igazán szerelmes.
lásd második mondatom.
na meg: ha a f... feláll, az ész megáll.
SPOILER
"Róbert ellenáll Ágnesnek, de megint csak udvarlásba kezd, és ezúttal annyira belelovallja magát, hogy nem csak Ágnes kerül a hatása alá, de még saját maga is kezdi elhinni, amit mond. Később, mikor Nóra megsimogatja, rémületére Ágnes mozdulatai villannak a szeme elé. Róbert hogy meneküljön a bűntudat elől, azt kéri Nórától, hozzák előbbre az esküvőjüket, azt se bánja, ha nem lesz hatalmas parti."
Jézusom, ennyi marhaságot, egyet egy még nagyobbal tetézni...
Én kapnék az alkalmon,hogy ilyen neves társaság tagja lehetnék.Boszorkány és mágusizé
Tuti tagdíjas,de minden pénzt megér,hogy ne átkozzanak meg.Meg továbbképzési lehetőségek is lehetnek
szerintetek mi lesz ezzel a Zsolt-haslövés-üggyel?
bizonyíték hiányában lezárják a nyomozást?
Ezzel egy a baj:mi számít minősített esetnek?
Ki dönt életről-halálról?
És ha egyszer kikerül a szellem a palackból...azt nagyon nehéz visszagyömöszölni...
Nagyon könnyű utólag azt mondani valakiről, hogy minősített eset volt...
Na, akkor.
Atti miért beszél úgy néha, mintha dühből ölte volna meg?? Sztem is jól tette. És bátor volt.
Másrészt mi az, hogy Miki ellopta Rita pénzét? Az nem is az övé volt...
Na jó, az utóbbiban igazad van... tényleg visszaélésekre adhat jogot, de a minősített esetekben én egyetértenék vele...
És pont azért, mert az ember nem állat, és az erőszakkal életben tartott ember élete pedig nem élet.
A vége vérfagyasztó és röhejes volt
Megátkozlak!
Ez eddig rendben.
De ebben az emberben egy másodpercig sem szabad megbízni, az egyszer biztos.