Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én is ezt mondom... se a cigánykerekező tűznyelő, se a paradicsommadárnak öltözött operaénekesnő nem jön be...
Ah, értem!
Akkor ott nem csak énekelni fognak, és megint az almát hasonlítgatjuk a körtéhez...
Akkor már inkább folytatódna az X-faktor!
Én is,de hátha jó lesz ez is :)
vasutasok lettek :))
Hungary's got Talent- A Csillag születikhez hasonló tehetségkutató lesz, az X-Faktor helyett
(bár én jobban örültem volna, ha a a faktor folytatódik)
első adás volt?
én is lemaradtam, pedig érdekelt volna, na ezentúl észben tartom
:DDD Bocstesó vagyok én is.
Mikről nem maradok le, medve apám...:-))
A Talent, az nem egy vonat?:-)
Ő egyszer már szépen lefogyott,de sajna visszajött rá.
Mintha olvastam volna erről.... egy pár kilót fogyhatna, a képernyő kegyetlen
Ő fogja vezetni Balázzsal a Talentet.
Dombóvári István, standup-os
Igen a RTL klubbon szombat este 21,15-kor " gyertek át szombat este" vezette Sebestyén Balázs.
A Zsfi egy csinos kék ruhában volt, az a nagyfejű pasas ült mellette, aki a Zebracsikó hivatkozásában is ott van.( nem tudom ki, de vmi celebféle )
De nagyon gyenge volt, átmentem az Atv-re.
Miért, volt esti vetélkedő? :D
(A cikkben a képeket néztem meg csak.:D)
Én nem néztem,2 percig sem bírom a ilyen műsorokat :)Szegény Ramónát meg alapból is nehezen viselem el :)
igen, de Ramóna - 2 percig néztem - az esti vetélkedőben a kék ruhában helyes volt,a ruha is csini volt.
Mindkét ruha gáz,szerintem.
Hogyhogy mikori? Ott van a dátum, 2015-09-11 16:34:06, vagyis tegnapi. A mostani részeket még április-május-júniusban vehették fel.
És mikori a cikk ? Ramónának a sorozatban legalább 15 cm-rel rövidebb a haja . Mennyi idő telhetett el pl az eheti részek forgatása óta.
Nekem tetezsik a ruha és a színe is.
Nem jutott róla eszembe a köntös
Hátőőő... amúgy szép nő, meg jól is néz ki a ruhában, de a ruha (most attól eltekintve, hogy sokat mutat itt-ott) inkább hasonlít egy köntösre, mintsem hogy szuperszexinek nevezném.
A másik ruhás képen is szép, a nő is, meg a kép is, de az meg úgy néz ki, mintha pillangónak öltözött volna farsangon.
További ajánlott fórumok: