Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Előzetes:
László és Gizella kapcsolata válságba kerül, mivel Gizella azt hiszi, Lászlónak van valaki az életében. Ludwig továbbra is gyereket akar Ágnestől. Ágnes felajánlja Nóráéknak, hogy tartsák a villában az esküvőt. Rudi, Ádám és Krisztián felejthetetlent alkot Nóra lánybúcsúján. Rudi megpróbálja átállítani Fasírtot az ő oldalukra, de a reakciója még őt is meglepi.
Juli gesztusát kétféleképpen is lehetett értelmezni:
1/ Békülni akar, ezért nagylelkűen viselkedik Nórával, hogy mutassa, nincs benne rossz érzés.
2/ Le akarja kenyerezni Nórát, hogy ne haragudjon rá annyira.
Niylván attól függ az értelmezés, hogy mennyire neheztelek a másikra. Nóra még mindig eléggé haragudhat Julira, pedig Timivel kapcsolatban az igazat mondta neki. Ha a lányáról van szó, nagyon elvakult tud lenni.
Ami engem illet, biztos, hogy az 1. pont szerint értelmeztem volna Juli gesztusát.
Teljesen egyetértek Ottóval kapcsolatban,
a fordítva viselt baseballsapka pedig szerintem is nagyon tahó dolog, csakúgy, mint a derékra kötött ing/dzseki.
Alapvetően egyetértek Veled, azonban ismerek egy embert, aki kifejezetten okos, értelmes, jó munkaerő, ráadásul jóindulatú, segítőkész fazon, na, ő is így viseli a b.sapkát. (mondjuk nem mindig az van rajta, de ha igen, akkor fordítva)
Nálam sincs összhangban a kép vele kapcsolatban, de hát ő valami miatt így szereti.
aki baseballsapkát visel, főleg az ellenzővel hátul, az eleve nagyon ostoba egyén."
Mint Hanna a gördeszkás korában
szerintem is aranyos és hát először gondolom nehéz jónak lenni a többi régi szinész, növendék stb. között :-)
Félő igen, hogy róla is kiderül valami, mert miért is lenne ennyire tökéletes ?