Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerencsére Máténak volt esze és nem hagyta magát teherbe ejteni
Luca meg kitöl fog kapni költőpénzt hogy dúlva fúlva elköltözött?
".... most ő a Főnök..."
Jah, remélem csináltatott magának kitűzőket és kirakta a nyakába is, hogy a " Főnök én vagyok! " :)
(Egyébként sem értem, hogy gondolhatta Krisztián, hogy a Rózsát Alízra bízza?! Főleg azok után ahogy bánt a számlákkal, és nem sorolom hiszen tudjuk, milyen gyári hibás?! Persze, a "távozónak" már tök mindegy, hogy alakulnak a dolgok, sőt a forgiknak is.)
Alíznál még a munkanélkülivé vált Levente is jobb lenne ha beállna egy időre a Rózsába, elvégre Nóra diszponál a Rózsa felett, ha jól tudom?!)
Értelmesebbnek, értelmesebb mindenképpen! :)))
Alíz nem fogadta el a pénzt Zsolttól!
Ez a lány fordítva van bekötve! Mindent fordítva csinál, mint kellene. Komolyan mondom, önmaga ellensége.
Azért most már igazán tudomást szerezhetne a lánya terhességéről. Az fontosabb lenne - kedves forgik! -, mint Alíz pénz körüli nyafogása. Szerintem.
Jó pontot adnék Alíznak, ha nem ordítaná le Luca fejét, hanem megértéssel közeledne a lánya felé, akinek a karakterét szintén padlóra tették.
Ha már Gergő "közkívánatra" visszatért a sorozatba, ne csessznék már el a karakterét! Lassan már tényleg nem lesz egy kedvelt karakter sem! Alíz mindig duzzogó feje után, már Adél is követel, pattog, nyomoz, duzzog, búvalbélelt fejjel járkál. Unom!
(A fodrász, sminkest ingyen dolgozik, vagy kicsi pénz, kicsi munka?! Lehet, hogy színvakok is, mert Timiből már lassan utca lányt csinálnak az erős piros színekkel!)
Egyébként drukkolok Gergőnek, hogy visszaszerezze a villát, amit Claudia tisztességtelenül vett el tőle.
Hol van Bandi?! Csak nem a Bk-s szekrénybe rakták szerencsétlent, aki ráadásul "kosaras" is! Remélem, ki tud egyenesedni abban a fránya szekrényben?! :))
" Gizi meg ott marad a bolttal. Legfeljebb remek alkalom új szereplő(k) bevonására."
Egy kicsit meginogtam! Én is Laci távozását írtam és várom, de az is lehet talán, hogy Gizi fog távozni?!Már az előző Karib tengeri utazása is váratlan volt, most ez az angliai útja is az. Talán ott marad a lányánál végleg?! Vagy hazajön, hogy fülöncsípje Lacit és Ildikót és mérgében visszautazik?! Na jó, majd meglátjuk, nem találgatok! :))
(Egyébként nem értem, mi a fenét titkolóznak?! Nem az lenne a tisztességes a hűséges fanokkal szemben húsz év után, hogy közlik a két karakter nevét akik szeptemberben távoznak?! Vagy mit gondolnak, hogy akkor csökken a nézettség?! Ez hülllleség! A titkolózással többet ártanak. Szerintem.)
Rémes ez az új gárda, nincs egy szimpatikus szereplő, Gergőt is kezdik elrontani ...Timi meg milyen csunya volt az este, alig lehetett ráismerni. Az új Máté meg nemcsak 16-17 éves, hanem fél méterrel magasabb is Fanninál.
A villámycsapta TV - nk helyyett elsősorban a BK miatt szorgalmaztam újat, de ezért a műsorért kár volt szegény fiam hajtani, hogy bűvészkdjen a TV tunerral.
Aha! Tényleg új. Már meg is akartam kérdezni, hogy jól látom e?
Nekem annyira rossz az arcmemóriám, hogy nem voltam benne biztos, hogy új e vagy csak én nem ismerem fel:DDDD
Szerintem Gergő új csaja valami munka kapcsolatból eredő ismeretség, közös munka, hivatalos ügy. Esetleg egyetemi, egyéb helyről régebbi ismeretség, minden hátsó cél nélkül. Csak ezzel egy kis bonyodalom támad majd Gergő-Adél kapcsolatában.
Attila viszont saját magáról tudja, valamikor ő is szerelmes volt akár a tanárnőbe, akár a férjezett szomszédasszonyba... majd kinövi.
A Berényi irodában is a kabaréra hajaztak!
( hamár ritkán dolgoznak benne! )
Adél elhitte, hogy Gergő megcsalja ezért kutakodott, no, ez nem volt szép Adélka!
(Egyébként, lehet is "félni valója", mert az új lány Gergő körül, sokkal életrevalóbb, színesebb nála. Szerintem.)
A mindig fifikás Claudia csevegése Mátéval nagyon gyengére sikerült. Érdekesebb lett volna ha azt kérdezi meg, hogy " mit dugtál bele Adél táskájába? Ne is tagadd, láttam!" :)
Az viszont tetszett, hogy Attila nagyon korrekt volt Mátéval! Jobban ismeri már a gyereket, mint a jó édesanyja!
(És ez nem csak "szerintem", ez így is van, ez tuti! :))
Alíz aztán tud tanácsokat, ötleteket adni! Pfu...
( A forgatókönyvírók mentsenek meg ettől!:)
Laci és Ildikó jelenete kabaréba illő volt, de inkább erőltetett. Ildikó nagyon tud kavarni, hol Lacinál, hol Gizinél. Célját elérve pedig, jót nevet rajtuk, magában. Valószínű, hogy Lacival együtt "tűnik" majd el, a sorozatból.