Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Korábban csak háborogtam azon, Juli milyen rosszul szereti a gyermekeit, mert örökké megoldott helyettük mindent, örökké elsímogatta a hülyeségeiket... és hogy még hajlandó volt a börtönt is felvállalni, minthogy hagyta volna, hogy végre Peti is felnőjön már...
De most már kezdem Julit sajnálni... ha ennyire bolond, mit lehet vele kezdeni??? Sajnos kénytelen lesz megtanulni, hogy hiába viszi a saját bőrét a vásárba más helyett, attól azok az emberek nem fogják őt jobban szeretni, megbecsülni... és sajnos ez a dolog nemcsak itt a BK-ban működik így, hanem a valóságban is!!!
Attilát miért kell megérteni??? Szerencsétlen felesége van a börtönben b..ssza meg, most komolyan. A cég miatt?? sz..rom le a céget, ha a párom bajban van. Istenem!
Azért húzom fel magam ennyire, mert sajnos az életben is jellemző. Önző emberekkel vagyunk körbevéve, önös érdektől vezérelve....
Következő rész:
Attila úgy érzi, hogy Nóra sokkal inkább megérti őt, mint a saját felesége. Hogyan reagál Ádám a képeit illető kritikára? Gizella nagyszabású célt tűz ki maga elé. Vajon milyen következményei lehetnek Emília kirohanásának?
Nekem úgy rémlik, mintha nem régen hoztak volna egy rendeletet, melyben abszolút megtiltják, hogy bárhol!!! szétszórják a hamvakat. Sőt, állítólag még otthon sem szabad tartani, kizárólag csak urnasírba, vagy urnatemetőbe helyezhető el.
Persze azért ma még sokan hazaviszik, csak éppen nem beszélnek róla...
Igen ez nagyon visszataszitó, hogy ezzel a húzással Nóra Robi egész rokonságát ( apját, ágit, Lizát, csak voltak szerettei és rokonai )megfosztotta a temetéstől és a búcsúzástól, ez mocskos önző dolog volt részéről. Elvileg nemcsak neki fájhatott Robi halála.
Arra való temetés.
A másik.
nem a jogász beszél belőlem, de nem tudom senkinek nem tűnt fel, hogy a hamvak elszórásához be kell valamilyen hatósági engedélyt szerezni.
Nem tudom, hogy a Dunába vagy milyen vizbe szórták, de most abban fürdik valaki, ahova a halott hamvai kerültek. Rágondolni is rossz...
Majd kimennek a partra és bedobnak egy rózsát.
Amúgy akinél a hamvak vannak, gondolom, jogilag szabadon rendelkezik arról, hogyan búcsúztatja el az elhunytat. Persze, az illem úgy kívánná, hogy megkérdezze a többi hozzátartozót is a dologról
Persze, hogy nem kell, hogy Nóra bújkáljon, és mint látjuk eszébe sincs!
Csak egy kicsit nonszensz, (finoman fogalmazok, mint látjátok!!), hogy:
- 5-10 perccel azok után, ahogy elhunyt férje hamvait elengedi a Dunán, már másik férfival csókolózik
- hogy pont azzal a férfival csókolózik, aki kivitte a Duna-partra. Akinek az autójából "por-se" lett korábban, miután a lánya, az ártatlan Timike kígyót rakott bele, és ugye még arról sem tudunk, hogyan lett az autókár rendezve, miből lett Attilának új autója...
Szóval ez a BK!!! :)))
én nem tudom elképzelni, hogy eltemetem a párom és máris mással smárolni??? létezik ez?
jó mondjuk előtte is volt egymással dolguk, lehet ez számít... de akkor is
Milyen részeges férjre gondolsz?
Juli már régen András felesége volt, mikor összegabalyodott Attilával