Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Alexet én is a hátam közepére kívántam a legelején. Aztán örültem, hogy elment, aztán megint visszajött.akkor én is, hogy ez már megin mit keres itt?!?
De most meg tényleg nagyon jó arc, én is bírom a csávót. Erről igazából a fkírók döntenek, hogy most szimpatikussá vagy unszimpivé tesznek 1 karaktert. és mi bábok vagyunk csak:(:(
Loren03, ez rész mikor lesz?:(:( nem hangzik túl jól...
sajnálnám, ha ilyen hamar vége lenne, nekem most csak az ő részeik az izgik:):P
????????
Nemááááááá
Honnan az infó??
"Elkeseredésében Emma olyan tettre szánja el magát, amit később maga is megbán. Júlia döntése Alexet önpusztító pályára állítja..."
már vége is lenne a románcnak???:((
Komolyan már kezdem sajnálni Alexet:) ezek a nők...:D
Hát, igen
eddig szorítottam értük, hogy összejöjjenek.
most meg izgulok, hogy ne vesszenek össze.
Igen, szerintem is Emma kicsit túlzásba viszi a dolgot és tényleg úgy tűnt, Alex ettől meg is ijedt kicsit.
Azt én sem szeretném, ha Alex távozna a sorozatból. Emlékszem, amikor legelőször megjelent, nagyon ellenszenves volt, alig vártam, hogy eltűnjön. Aztán amikor újra visszajött, kiakadtam, hogy mit keres ez már megint itt.
De bebizonyította, hogy igenis megállja a helyét a munkában, az irodában is, érzelmekre és kedvességre is képes (amilyen gyengédséggel Emmát simogatta, legszívesebben cseréltem volna a csajjal :)
Mostmár nagyon bírom a pasit és jó lenne, ha még sokáig maradna, ha Emma el is megy közben.
Egyékbént én sem jósolok túl sokat a kapcsolatuknak.
Jaj ez az Emácska nagyon senkiházi lett!Mit kébzel magáről egy nős férfival szeretne hálni!
A lánya annyi idő mint ő mit akar én nem is értem.
Emmával kapcsolatban: osztom a véleményeteket.
Milyen érdekes, hogy Alex az elején még úgymond "rosszfiú" volt, most meg milyen felelősségteljes lett. Emma pedig pont ellenkezőleg... mondjuk ez nem feltétlenül jelent rosszat:)
Najó, szerintetek meddig fog tartani ez a kapcsolat?
Mer már most, miután megvolt a dolog, nem úgy tűnnek, mintha mind2en őrülten szerelmesek lennének,inkább csak egy kis hancúrozásra vágynak...Emma nem tudom hova süllyedt, szerintem kicsit régebben nem ilyen volt, jól elfordították a karakterét...vagy csak a pillanatnyi helyzet miatt lett ilyen..khm..."kiéhezett"?
Nagyon kíváncsi leszek, Emma miért fog elmenni. És hogy Alex miatt-e. Bár gondolom.:(
Az összekacsintás tényleg nagyon jó volt. :)
Remélem a mai részben Emma már visszafogja magát.
Emmán én is ledöbbentem... Így viselkedni..?! :-S Oké, hogy jó volt vele az ágyban (megértjük :-P), de ez akkor is olyan "k****s" viselkedés a részéről, abszolút nem szimpatikus... :-/
A részeg jelenet viszont tetszett, meg az összekacsintás. X-D