Bántott már meg olyan, akitől nem vártad? (beszélgetés)
Az embert mindig az tudja legjobban megbántani, akitől nem is számítana rá :(
Sajnos én is bántottam már meg embereket, persze nem szándékosan, de mindig beismerem ha én vagyok a hibás a dologban.
Igen volt már, hogy bántot meg olyan, akitől meglepett a dolog. Mondtam, hogy most egy darabig ne beszéljünk. Ez bejött, mert a barátságunkat nem rontotta meg dolog. A csend alatt én is végiggondoltam, és ő is, hogy mi is történt és így túltettük magunkat rajta, mert már az érzelmi hatásoktól távol tudtuk később megbeszélni, hogy melyikünk mit hibázott.
De én is bántottam már meg embert akaratomon kívül. Nem feltétlenül a marha nagy gonoszság viszi rá az embert, hogy olyat tegyen amivel a másik lelkébe belegyalogol, néha elég hozzá a meggondolatlanság. És az elég pocséta dolog, amikor az embert egy meggondolatlan hülyesége miatt egy életre más skatulyába teszik és leírják. Azóta pocsék a viszonyom ezzel az emberrel és ha a fejem tetejére állok, sem tudom visszaváltoztatni olyanná, mint volt.
További ajánlott fórumok:
- Miért bántott meg a srác?
- Van olyan tévés személyiség, akitől rosszul vagy?
- Mivel bántottak meg életed során a legjobban?
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit??
- Nem voltak életképesek a kiscicák vagy valami bántotta őket? Vajon mi lehetett az oka?