Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
mééér az tök jó:) már ha nem szűznemzéssel készült. Vagy azzal? ja azzal, mert rákszűrésre mentél:)
Enyém volt az élvezet akkor:))))
szép, vaddisznó, Tabáni Pisti engem meg simán csak felcsináltak álmomban
hi-hi, képzeld mi lett volna, ha pucér lett volna. Rémálom:)
szép ti szőrötök én meg terhes leszek .-)
sziasztok!
Én meg vaddisznóval álmodtam! Az is szőrös volt! :)
Tyúkanyó! Megy a drukk! gyors és szép szülést a randi előtt! :)))
jesszusom, szőrös hát, fújj
hi-hi én Tabáni Pistivel álmodtam:) Szép szőrös háta volt, nyami:))
azt álmodtam, hogy terhes vagyok, olyan fura volt
jajj de izgi, nagyon szorítok, hogy könnyű szülésed legyen. Pusza!
Én most elpityeredtem és irigykedek:)
jaj de izgi, ügyesek legyetek
sziasztok
egy gyors helyzet jelentés, a tegnapi piszkálás hozza az eredményt , távozik a nyákdugó én meg indulok ctg re ma több mint valószinű hogy randizom Emma lányommal , szoritsatok puszi mindenkinek ha ma már nem jelentkezzem akkor 3 nap múlva a harmadik babánkkal együtt leszek újra sok puszi nektek.
Szia Lányok!
Mindenki jól van? Én nem, mert Hajni felkelés óta hisztizik. Remélem a citromfűtea segít a dolgon.
na ilyet kívánok neked!!
most mennem kell! Puszika
és remélem megy minden majd mint a karikacsapás!!
kívánom hogy minél hamarabb...
jó lenne ugy szülni mint Esztit hogy bemegyek és 2 óra alatt letudom minden kényszer és piszkálás nélkül
Hát igen néha olyan süketek a dokik
hát ez az!! neki meg hanyadt fekve!!
aztán a szülőszobán meg ülve!
aztán ülve meg tökéletes volt!! :)
nálatok is jelezni kell a magzat mozgást? jaj nehogy úgy járj már mint Kriszti! Fekve csinálták neki a CTG-t és ugye olyan rossz lett majdnem császározták!
Meg de az a poén hogy rendesen mocorgot Emma a ctg alatt ezért nem értem ezt az egész felhajtást szerintem nem jó helyre tették a müszert.
egyem a kicsi szivét! őt is csak megviselik ezek a dolgok gondolom!
Köszi hát egyenlöre mocorog és nem érzek fájásokat de ki tudja mi lesz még holnapig.
drága Tyúkanyó! Kívánom neked,hogy Emma tudja mi a dolga, és ne kelljen a holnapi CTG-t megvárni!!
mi majd most fogunk vacsizni!!
ok csak a családnak adtam enni
még én is egy kicsit,de lassan elköszönök!
További ajánlott fórumok: