Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Nándit muszáj bekötni a babakocsiba, mert nagyon érdekli minden ami a kocsin kívül van. Ő elalszik benne, de csak akkor, ha ültetve van. Miután elaludt kicsatolom és lefektetem a háttámlát, és így tud úgy fordulni álmában ahogy kényelmes neki.
Ti hogy készültök az anyák napjára? A baba nevébe mit adtok a nagymamáknak, keresztszülőknek? Én körberajzoltam a tenyerét meg a talpát, az van berakva 1 fakeretbe, csak még díszíteni kell, meg a szöveget ráírni, hogy mire, meg kinek. Szerintetek jó vagy találjak ki mást?
Sziasztok!
Tényleg minden pillanatban oda kell figyelni rájuk.
Boti most már egész ügyesen kúszik és ami lelóg mindent magára ránt. Tegnap az apja farmerját húzta le a székről és arra kaptuk fel a fejünket, hogy nagyot koppan a parkettán. Bicska volt az övre fűzve, persze összecsukva, de még jó, hogy nem Boti fejére esett.
Stuczokine örülök, hogy újra itt vagy, ügyes Nándi.
Freeie én héten száműztem a kiságyból a takarókat és hálózsák helyett rugdalódzóba altatom Botit.
A hordozóból Boti is kiesne ha nem kötném be, babakocsiba én még nem szoktam bekötni ha fekszik mert elég magas az oldala.
Köszi az együttérzést :-(
Adatokat most még nem tudok módosítani de már írtam Hoxának
Jó reggelt!
A kisfiam neve: Sutóczki Nándor és 2008 08 04-én született.
Hellóka!
Danama ?=Károlyi
Olvastam a kutyiról:((( Amikor a mi Dínónkat el kellett altatni 14 évesen, apám maradt otthon szabin, várta az orvost és utána sírt, mint egy kisgyerek:(
Sziasztok!
Bocsika, de lemaradtam. Milyen táblázatról van szó és hol találom?
Bőségesen van mit visszaolvasnom. Sajnos az utóbbi időben lelkileg 1 kicsit padlót fogtam, de most már nagyjából oké vagyok. Nándinak már 3 foga kint van és már fel tud állni egyedül a járókájába. :-) Hát most így hirtelen ennyi jutott az eszembe.