Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Halihó Mindenki!
Visszaolvastam, de fáradt vagyok, nem forog az agyam.
f.ilda üdv közöttünk:)
Csajok én utoljára terhesen keltem ennyiszer éjjelente, mint most a telken, átlag 2 óránként, hogy jajj, nem fáznak-e.(a 20 fokban, ááááááááá)
Meg ennyit pisilni. na mindegy, majd írkálok még, és a naplókat is el kell olvasnom.
Sziasztok!
Huhh, már nincs is erőm írni...
Ja, Budának is volt folt a buksin, mert beverte.
Most meg próbálkozik, folyton feláll, meg felül, mászik mindenre fel, és hát néha elveszti az egyensúlyát, meg nem jól méri fel a helyzetet. De ez ezzel jár. Csak nagy baj ne legyen!
Nálunk ma "pici alvás -sok nyüfi" nap van.
Állítólag jön a hideg idő lehet ezért.
Nálunk még nincs, de biztos hamarosan lesz néhány.
Mostanában Boti egyre többet próbálkozik nálam, olyan mintha hisztizne ha nem csinálom amit ő akar. Állni akar és lépegetni vagy azt akarja, hogy vegyem fel pedig kiskorában nem kellett cipelgetni.
Ti nem tapasztaltok hasonlót?
Ez lehet már hiszti vagy szeparációs félelem, esetleg életkori sajátosság?
Végre elaludt, gyorsan összepakolok mert a lakás csatatéthez hasonlít.
Köszi!
Elég fárasztó ez az időszak, egész nap esik kel.
Kinni nagyon ügyes Botond!
Mi is olyan vizet iszunk :-P
f.ilda! Üdv!
Himesen voltunk a hétvégén, megkeresztelték Budát :) A vihar ott eléggé tombolt, de hamar elment. Mohácson nagy károkat okozott, az pedig csak 20 km-re van Himesházától.
Buda felállt!! Olyan büszke vagyok rá. Nem az én segítségemmel, hanem az ágyba kapaszkodva. És most már mindenhol ezt akarja gyakorolni. A mászás is egyre jobban megy. Ugyanakkor borzasztó éjszakánk volt, szinte semmit sem aludtam :(
:))
Budrosz nem eszik annyira. Max egy üveg, de inkább fél. A tejpép meg ugye nem a kedvenc.
Szia!még alszik hál isten,addig legalább tudok még itt olvasgatni!:)Köszi a köszöntést bár még korai csak pénteken lesz neki:)
Veletek mizu?
szia, mi újság veletek?
Boldog szülinapot a babádnak