Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Bindu, múlt hónapban is volt hasonló igaz? Talán a telihold csinál ki, vagy valami vírus.
Na rontom kicsit a levegőt, aztán indulunk játszóterezni:)
Drukkoljatok, hogy Hanga megegye a rizst. Krumpli helyett azzal csináltam a főzeléket, 3 adag sikerült, remélem nem kell kihajítanom:S Répát és cukkinit tettem bele, pici vegetát, olajat.
Sajnállak ,a fejfájás brutál. Nekem most szerencsére nem fáj,fájt eleget a mult héten!
a gombát én szeretem, de rajtam kivül senki sem a családban sajnos :-(
egész jól csak 2x kelt fel, csak é nem tudok vissza aludni soha egyből így most fáj a fejem rendesen
ez husival lesz!!!!
na de amit te csinálsz... hami nyami!! tudod mit!! felezzünk!!!
Hát ha nem szedném a tabit akkor én is erre tippelnék. Így viszont nem hiszem, most ez pont nem kéne.
Boti most aludt el, szerintem jön a foga mert állandóan a szájába van a keze.
Bindu nálam így kezdődött a terhesség, furcsa íz a számban, nem kívántam a kávét, mindig álmos voltam, és pár nap múlva a teszt pozitív lett.
Nem tom mi van velem. Tegnap du is aludtam egyet ,de úgy éreztem ha nem feküdhetek le meghalok..
Én meg zöldség levest csinálok ,és megyes-túrós derelyét:-)nyami
Itt vagyok ismét. Utálni fogtok :visszaaludtam Zsófival fél tízig csicsiztünk!:S
Nálunk meg töltött gombafejek+ petrezselymes krumpli...de a lasagne is nagyon finom:)mmmmmmm....:)(husi nélkül is:)
Hogy vagytok? Éjjel tudtatok aludni?
nálunk húsi lesz meg rizs,
én majd 2 tojásból való rántottát eszek paradicsommal
igen köszi!!!!!
itt volt sógornőm babázni!! :)
Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége:)
Sziasztok!
Hát igen ezen mindenki túlesik,ki a tűzhelyjel ki a cserépkályhával:S
Nem semmi vagy!! Jujj! Pedig az biztos fájhatott!!!
:(
Anno gyerekkoromban két tenyérrel megnéztem elég meleg e a csempekályha.Nem emlékszem rá de a szülök még mindig emlegetik.Nem maradt nyoma.
tényleg lasange lesz!!
Na ébredezik prücsök! Nem tudom mit szól majd az etető székhez!! :)
Jól hangzik,ide kérem postázni az ebédet.
az is fini!!!
holnapra meg resztelt máj lesz főtt krumolival!!
Kérdést passzolom, szerintem káposztástészta lesz, mert van lefagyasztva dinsztelt káposzta:)
Látom Danama most ti kezditek a bárányhimlő parát. Mi megúsztuk szerencsére.
Égést ne is mondd, Pityut ügye másfél évesen érte a baleset, szerencsére csak a karja ment rá majdnem, az arcára pár csepp került. Erre ügye amíg kórházban voltam, anyós fenn hagyta a forralt vizet a gázon és elment szomszédolni:(
Végre süt a nap,csiripelnek a madarak.Mit főztök ma?Nincs semmi ötletem.
na akkor még ez jó is!!
Atya ég Bence még mindig alszik!!!! :)
szerintem simán:( Ráadásul olyan hirtelen jön egyik a másik után, nem csoda, ha ő is feszültebb.
Lányok "jó" napunk lesz asszem:S
További ajánlott fórumok: