Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Szerintem jó súlyba van.
A húgom kisfia 3 és fél éves és 14 kg, nagyon mozgékony és nem is jó evő. Lassan elhagyja Boti. Sajna tőlük szoktunk ruhát kapni, lehet, hogy már nem sokáig.
Köszi! Az jó étvágya van és attól függetlenül, hogy sokat mozog azért gyarapszik a súlya is. Apjára ütött, igaz én is nehézsúlyú voltam kiskoromban.
két évesen jó a 12 kiló, Hajni is annyi volt, mondjuk ő 1 évesen 9 kiló volt, szóval hízott 3 kilót egy év alatt.
Danci se volt több, a maxi pelusra nála 19 hónapos kora körül váltottunk :-Ss
Sziasztok!
Hát az én fiam már lassan egy éve tartja a súlyát!1 évesen volt 12 kg,és most is annyi néha kicsit több!
De mondjuk amennyit mozog...nagyon irigylem az energiáját!
Ki hogy van?
Zsolti éppen avonozik, a tusfürdőket pakolgatja .-)) olyan aranyos, mindegyiket megvizsgálja
szia! igen, szerencsére ma megyünk anyuéhoz :-DDD
felmegyünk busszal és Robi tovább visz minket
Kinni nagyon jó súlya van Botinak. Szerintem Hanga jó, ha 10 kiló meglesz 18 hós korára, főleg, hogy mostanában a fogzás miatt kriminális az evése:S
Jó reggelt és nyugis napot mindenkinek!
Danama Zsolti füle meggyógyult?
Végülis lehet hogy a klima szakemberek számolták el magukat és nyakunkon a jégkorszak????
Hát sajnos itt is ez a helyzet a nagyobb fiam meg meg van kergülve mert nem lehet ki menni!ÁÁÁÁ tavaszt akarok de rögtön!:S
Sziasztok
Szakad a hó, elegem van már mikor ér ide a tavasz????
Sziasztok!Remélem mindenki jól van!
engem az bosszant, hogy itthon tudja, ott meg nem, délután beszélek a tanárral, ki mellett ül, stb
Igazad van,akkor jöjjön mikor vágytok rá.Olvastam a naplódban a matek felmérőt,nekem olyan furcsa,hogy nálatok jegyeket kapnak.
Sziasztok!
Danama akkor nem lesz újabb fórumbaba.
Mi a helyzet a kertekben? Ilyen havas időben is lehet termelni?
Ilyenkor már máskor lehet tavaszi kabátba meg cipőbe járni, most meg még mindig muszáj téli göncbe öltözni. Utálatos nagyon.
De kemény... Oszt minnyá 15-e van, meg tavasz.
Ja értem.
Az a lényeg, hogy megjött:)
Nálunk kimondottan nagy esett, Szabinak el kellett lapátolni mielőtt dolgozni ment.
itt sem, csak anyu nem mer hóban vezetni.
nekem végre megjött, legalábbis kezd, csak tudnám miért késett
További ajánlott fórumok: