Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre ide jutottam...
Tegnap sikerült ágyat vennünk :-)
Kistesó még nem kell hozzá :-)))
ááááááááááááá, hiszti és nyűglődés a köbön. Most elaludt, nehezen persze, délelőtt fél órát aludt, remélem most jobban belehúz!
Próbállak utolérni benneteket!
:)
A csajok most az asztalnál ülnek, nassolnak és dumálnak. Persze becsíptem a Hanga karját az etetőszék tálcájával, lett is üvöltés, de azért evett rendesen.
Már fent van mind a kettő :)
Kicsit rendeztem a konyhát, de azóta már a szobába nem lehet bejönni a sok játéktól...
Mi amúgy is tojásmentest eszünk.
A rántottával még várok.
Mi eszünk lencsét is meg mindent, de hát nekünk kell is.
Tejjel ráérünk még.
Tejtermékeket már eszünk egy ideje.
Zorcsi egy órát bömbizett most alszik.
Rendeltem neki borostyán nyakláncot, hátha segít.
Néztem fölül majdnem végig be van dagadva az ínye meg alul is egy helyen:S
Tojásmentessel kezdtem, most már adok neki tojásosat is. Arra szoktatom, hogy azt egye amit mi. Megnéztem a bébiételeket, a hippben és a nestlében durum van a kecskemétire csak az van írva főtt tésztát tartalmaz.
Rántottát még nem adtam neki, de amennyi tojás van ezekbe a tésztákban annyitól szerintem semmi baja nem lesz.
Böbe! Érdekes amit a hozzátáplálásról írsz. Mindenhol máshogy írják mit mikor szabad adni. Szerintem nagyrészt gyerek függő, mit fogad el, milyen súlyú, okozott-e már valami problémát.
Én most már úgy vagyok ezzel, hogy egye ami ízlik, ha jóízűen eszi remélem nem lesz baja tőle.
Tejet még nem mertem adni neki, de mivel a tápszert szívesen issza inkább azt kap.
Na Zsolti alszik.
Mondanom sem kell , hogy össze szarta az ágyát rendesen.
Kérdeztem tőle amikor nyomot, hogy kaka?
Ő meg mint egy külföldi cserediák vigyorgott rám.
Gondolta közben most vissza kapod a tegnapi barackodat :-P
Most alszik az áthúzott ágyikóban.
Ma banán + avtivia + 2 baba piskóta lesz majd a kajája turmixolva
köszi a kv-t
hamarosan készítek olyat is, ami nem csak lélekben frissít fel :D
boris felkelt mielőtt nekiállta volna enni...
No pihi