Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Képzeljétek Levi még mindig alszik, végi tudtam olvasni a tegnapit és a mait!!!! Bár főzhettem volna levest is :D!
Bencének nagyon boldog hófordulót, és gartula a méretekhez.
Danama, én is ilyen kutyabarát vagyok, sokan lenne itthon, ha a Férjem engedné, de szerinte elég egy, de próbáltam már becserkészni neki játszótársat, de nem szabadott :)! Egyébként imádják egymást LEvivel, képek naplómban és most is ott fekszik a babakocsi mellett, őrzi a pici álmát!
Arwen, nem semmi a főbérlőd, miénk is hasonló volt, amikor albiban laktunk, penészes volt a fal is!
Kinni, tényleg szerencsés vok tejcsit illetően, de néha nagyon nehéz volt, főleg, ha kevesebb volt a tej vmi miatt, akkor paráztam ezerrel! Ja, és sokan mondták, hogy milyen jó pénzt adnak a tejért, biztos azért csinálom, de én nem kértem érte egy vasat sem, szívesen adtam, nem is bírtam volna pénzt kérni érte. Egy hivatalos tejtesó volt, államtól elfogadtam a pénzt, fizetek én is eleget neki, adjon vmit ő is!
na megérkeztünk! 8800gramm és 70 centi!
510grammot és 3 centit nőtt egy hónap alatt!
Szisztok!
Levi másfél órája alszik (6-kor kelt), hihetetlen, rég volt ilyen, biztos mindjárt ébred :D, én meg elvégeztem egy-két dolgot!!! Élvezem a hüsit!
Visszaolvasom kivel mi újság!
Hát valakiknek biztos most van reggel:)
Milyen volt az éjszakátok? Én már lassan megszokom, hogy éjjel kelni kell, mert a Hanga bekakál és sír:(
Csak az a bajom,hogy reggel már nem tudunk nyugodtan, gyerekmentesen kávézni, mert kinn turnéznak. Ma pl. fél hattól:(
Jó reggelt, vagy mi van most...el vagyok csúszva, vagy inkább szét...
Üdv itt is, Hofferke!
üdv a nyűgös babák klubjában:) Szerintem ha nem fog, akkor a frontok miatt. Nálunk napok óta hisztis mindkettő, leginkább a frontok, meleg miatt. Plusz egy kis pelenkakiütés:(
Vedd fel, vígasztald meg, de én valamikor hagyom őket üvölteni, ha olyan dolgom van.
Sziasztok!
Néha írok, és még a babám is öt hós csak, de a mai nap egy katasztrófa eddig, még többet ordított, mint nem. Éjjel is négyszer fent volt, a hasfájásunk még megvan. Nem tudom mit tegyek, felvegyem, ne vegyem, elkapatom ha felveszem? Lehet hogy a foga, de én nem látok semmit. Segítsetek!!!
:))
Most megyek mert ezt már nem bírom tovább elaltatom v ilyesmi v nem t'om!