Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
jaj csajok írjuknk sokat akkor visszamegyünk a lap tetejére!! :)
jaj bocsi!!! na jól leraktam a fórumot!!!
Jó reggelt csajok!!!
Egy kis meglepi a naplótokba!! Légyszi tegyétek a naplótokba!!!
<embed src='http://www.greetscraps.com/view_card7.swf?pu=http://www.greetvalley.com/greets/goodday/goodday23.swf&zl=100&al=100&rc=0&gr=0&bc=0&px=15&py=70&bg=16753656&fs=22&fc=0x5700eb&fa=&fx=&fy=&fr=&sb=5&ss=0&sa=30&sd=5&sc=&gb=&gs=&gc=13369344&bb=3&bs=2&ba=287&bd=5&lb=&ft=%0D%0D%0D%0D%0DSz%C3%A9p%20napot%20a%20Bab%C3%A1zzunk%20%C3%A9s%20bar%C3%A1tkozzunk%20f%C3%B3rum%20minden%20kedves%20tagj%C3%A1nak%21' width='500' height='375' wmode='transparent'></embed><br><a href='http://www.greetvalley.com' target='_blank'>click to create your own</a>
Igen, ebben igazad van, de ezt a legnehezebb.
Nekem az a baj, hogy akaratlanul kiül az arcomra, hogy mit gondolok. Bár szerencsére csak egy bizonyos embertípus hozza ki belőlem és egyre ritkábban.
Hát boldogult szingli koromban én is rettentően féltékeny tudtam lenni mindenkire, aki boldog párkapcsolatban volt éppen. De csak magamban, sose jutott volna eszembe, hogy bunkózzak a saját nyomorom miatt másokkal. Inkább ittam:S
én már 11 éve avonozok, megtanultam ,hogy fapofa, nevetés, meg mindenféle emberi hülyeséget eltűrni és közben finoman előadni, hogy neked ez meg az kell :-P
egyébként tuti féltékeny, mert nekik nincs hova összeköltözni, illetve saját maguknak cseszték el szerintem, mert ilyen meg olyan kocsi kell közben külön robogó meg ez + az és persze hitelből
Igen-igen, Hajni is provokál rendszeresen, próbálgatja a határait. Csak nekem nem kéne felvennem a kesztyűt ilyenkor, mert egymást hergeljük végül és az senkinek nem jó.
Aranyos vagy, ez jól esett:)
Sajna bunkó emberek lesznek, és vannak is,nem érdemes foglalkozni velük.
Sokszor nem is lehet ép ésszel elviselni őlet, addig feszítik a húrt amíg el nem pattan, évekig 22 gyerekem volt, tudom miről szól a nevelés. :)
Hát remélem.. Pityu nagyon ellenzi a fenyítést, azt sem bírja, ha én kiabálok a gyerekkel, de néha semmi sem használ és nagyon eldurran az agyam. tehát tényleg indokolt volt az elfenekelés, ha megtette.
Makarenkónak igaza volt; a jó időben elcsattanónak nevelő hatása van. :)
Hát nem semmi ez a csaj!!! Hogy lehet valaki ennyire bunkó??? Sose értettem az ilyet; neki semmi köze a ti életetekhez! Ne is hagyd magad, én se tudnám elviselni az ilyet, ha a pasija meg mellé áll, akkor róla is megvan a vélemény!
Pityu mindig megkérdi, ha ordítozás van: Na még egy gyerek? És közben röhög..
Zsolti nyügis, valakinek csak ma?
én nem tudnék kedves lenni. Nagyon kiül a pofámra a véleményem, hiába igyekszem kultúráltan beszélgetni, minden látszik az arcomon, amit valójában gondolok. Volt is ebből bajom a vevőkkel néha.
Fáradt volt és éhes is, akkor ennyire köcsög és féltékeny. Arréb toszogatások voltak néha, de ez durva volt a Pityu szerint, azért is fenekelte el. Én nem voltam ott, mert engem már elötte kiakasztott és mérgemben lementem a kertbe.
de csak eddig Robinak már mondtam, hogy még egyszer ezt elkezdi megmondom neki a véleményemet
Húúú kötélből vannak az idegeid!
Szegény!De legalább jól van:)
Hajnin nagyon meglepődtem, szerintem Vanda nem merné szándékosan felrúgni Zorkát...bár ki tudja...
tudod, hogy idegesít a csaj, és akkor mindig legyél kedves mert Robi havrjának a csaja.
legutóbbi kérdése:
nem akartok 2 gyereket, mondom neki már 2 van.err közös kettőt.
Igen, sokan úgy állnak hozzá h a gyerek meg az anya a hibás h egyedül maradtak és ahelyett h megértést tanúsítanának még lenézőek és bunkók is!
Ne is hagyd magad ezek után én sem fogom be a számat főleg h a családban mindenkinek baja van velem anyós részéről kivéve és apóst kivéve, de apósnak az anyja és az összes tesója így áll hozzánk.
A szemünkben persze nyaliznak,közben azért el-el engednek egy-egy beszólást.
És az a durva h a családjukban is járt már így valaki, velem mégis bunkóznak.
Szóval, igazad van, miért ne hívhatná apának, hiszen ő neveli! Szerintem nem a biológia a lényeg!
Én már besokalltam volna a helyedben!
Az emberek nagy része szeret okoskodni és beleszólni mások életébe, a kritizálásról nem is beszélve. Tisztelet a kivételnek.
Elhiszem, Boti is tápszerfüggő. Az a lényeg, hogy elmúlt neki.
További ajánlott fórumok: