Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Lakberendezőnek készül? :D
Köszönjük,de mi messze vagyunk de gondolatban veletek leszünk ezen a fontos napon.Olvastam a smaci partit a strandon,édesek lehettek.
én is be akartam menni tegnap a közeli kisboltban de telepakolták a babakocsi felhajtót és nem tudtam bemenni a kocsival, Zsotyát meg nem hagyom egyedül, így ma mehetünk egy másik távolabbi boltba, mondjuk ott legalább nagyobb a választék
jaj bocsibocsi!! jövök csak nem mindig tudok ám itt lenni!! De jövök!!!!!!!!!!!
Szeretnélek titeket egy baba zsúrra meghívni hozzánk Zsolti első szülinapját ünnepelnénk.
augusztus 17-ei héten valamikor aki szeretne jönni szóljon és úgy egyeztetünk időpontot, jó lenne ha sokan találkozmánk!
Tegnap délután elmentem bevásárolni,hogy ma ne kelljen a két gyerekkel mennem.
nálunk 26 c a szobában, összeszedem magam és elmegyünk a boltba, hogy ne a melegben menjünk
Szia,hűtlen vagy mostanában,nem szép dolog.
szia , kérhetnék adatokat? :-)
Nálunk a cipők,papucsok,kisszőnyegek mindig bekerülnek a szobába mert a kisasszony behozza.
Sziasztok! Jó reggelt!
Na itt is már most dög meleg van!
jaja, már alig emlékszem rá, mikor a fiam ekkora volt, pedig csak 4 éve volt:)
Minden nap mutat vmi újat:)
gratula,most már minden felé kiváncsiskodhat
erre most is 20 fok felett van,tegnap estefele medencéztek a gyerekek az jó volt nagyon.
csajok, Petrám kúszik, de úgy....
eddig tolatott, most rájött a titok nyitjára:)
nálunk most nincs annyira meleg, mert éjjel esett, jól felfrissült a levegő:)
Nálatok?
Nehezen viselem:(
A lányokat sem szívesen viszem ki, félek h csak napszúrást kapnának a melegben:S
Én is jó reggelt,hogy vagytok ebben a melegben-
Úgy látom mindenki oda van, megyek én is!
Jó éjt!
Az jó, kell az üzlethez is! Bár az emberek most nem nagyon költenek ilyesmire sajnos.
Na majd elújságolom a férjemnek, hogy milyen kicsi a világ! :)
Inkább igen:) Ügyes, meg kedves is szerintem :) Szereti az embereket:)
Ja van, egy értelmi fogyatékos nagyfia, meg egy fiatalabb, aki még nagyobb, de ő egészséges.
Na végre beértelek titeket!! :D
Csak ennél rosszab dolog ne érje őket! :)
További ajánlott fórumok: