Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
ja tiggibugyi nálunk is van, meg autósbugyi:), meg mindenféle micimackós cucc, amiket leírtam... csak kicsit kezdem unni :S
A sok hülyét nem rátok értettem, de egyszer a diegoban voltunk, ott egy kislány akkora hisztit csapott, hogy neki csak a Disney-s rózsaszín hercegnős szőnyeg kell, hogy csak lestem. És van két lányom, előre félek, mit találnak majd ki ovis korukban. Gondolom rózsaszín hercegnős szőnyeget:S
Meg nekem tetszik a Vackor is a piszém pisze kölyökmackó:) Meg a reich károly egyéb figurái... Sajnos, hogy nincs egy normális függöny, most azt keresek amúgy. Arra már nem festhetek ugye...
Szerintem nincs, mert "kimentek a divatból" sajna:( Ráadásul azok magyarok, így a sok hülye meg sem venné. Ami nem hercegnős és Barby-s nem kell a gyerekeknek sem:((
nekünk meg a tojtánk lesz százholdas pagonyos!! :DDDDDD
hi-hi. A falon nekünk naagy bálna van:) És lesz még két delfin is.
:)
Nekem csak az a bajom, hogy alig lehet más mesefigurásat kapni... sehol egy frakk, vagy egy mazsola...estleg egy kíváncsi fáncsi :D ( vagy csak én lakom kis városban)
he-he. A gyerekszobában micimackós a függöny:) De más nem. Jó a bugyik tigrisesek, muhaha
na nekünk egyedül a függöny Micimackós, a falon csak mesejelenet van festve de az Mickey egeres!
bicikli... következetesen biciglinek írom...
jaj én is olyan hülyeséget álmodtam egyik nap!! de azért a VADÁSZT megnéztem tegnap előtt!
hát nehezen bírom:D
Vettem nekik egy rizslámpát, festettem rá képet, mert külön szobába költöznek.
Lehetett vona venni micimackósat is, de már mindenütt micimackót látok: az ágyneműn, a labdán, a biciglin, a szappantartóna, a zoknin, a nadrágon, a wcpapíron, a bilin, a nadrágpalankán, a anyámkínján, mindenmicimackós :D, na ez a lámpa nem
Engem nem zavar, de függönyön, lámpán és tapétán sztem kicsit sok...
na akkor én viszek rakott krumplit egy kis levesért cserébe!! :)
Hiányzik a nótázás, rosszalkodás igaz?
Sziasztok
nálunk babfőzelék lesz :)
Hűvösebb van szerencsére.
Bori elaludt, délután megyek Berciért végre :))))
horror is nyami:) Csak mostanában félek utána elaludni, hiába:öregszem:S
rakott krumpli nyami:)
Egybesült karaj lesz ma nálunk és sikerült velőscsontot venni, úgyhogy fini húsleves:)
na tényleg lépek a gép meg tölti a jó kis horrorokat lefele:):DD
rakott krumpli:)) a kedvencem...megyek enni)
itt vagyok drága csak pakolászok! meg felteszem gyorsan a krumplit a rakott krumplihoz!
Az biztos:23 fok van, ez mindenkinek tetszik:)
Jajj, asszem elhúzok mosogatni és barackos banánt trutyizni:)
hagy pörögjön:)most jó az idő élvezik ők is a hűvöset biztosa:)
Na én majd hétfőn takarítok. Hangának már aludni kéne, de inkább pörög, 10 körül lenne a tízóraijuk, aztán séta és főzés.
engem nem csak reggeliztetem a gyerekeket:)
aztán kezdek takaritani..
látom megint elkergettem mindenkit:(
Na jó reggel(i)t!
Tök jó képeket láttam a naplókban:)
Tök jó hűvös van a lakásban, pedig 25 fok van, de kintről jön be a hűvös:)
Sziasztok!
Danama! Tündériek a kutyusok! Ha kertesbe laknánk bevállalnék egyet. Majd jövőre.
Boti nyűgös és akaratos ma reggel, nem haladok semmivel miatta.
További ajánlott fórumok: