Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
így én is jártam!! engem ki is tiltottak mert nem tudtam 20000ft-ot más helyett kifizetni! Karácsonyra rendelt egy csomó cucmót! ,mondta csak januárban tudja kifizetni,, mondom oké nem baj , megbízok benne mert ismerem meg minden, nem is szegények szóval tuti!!
Január elején bekerültem kórházba , akkor voltam 6 hetes terhes Bencével, utána itthon is feküdnöm kellett!
írtam neki sms-t hozza már le mert nem tudok menni, mire a válasz! Ja nem mentem érte a hó elején ő meg közbe elköltötte!!
Na megyek elmosogatok és befejezem az ebédet.
Majd jövök! :)
Tiszta bunkó, én az ilyenek miatt hagytam fel a konkurenciával.
A boltba is ki kell fizetni, ha vesz valamit!
de legalább mondaná, hogy te barom nem kell, vagy bocsi nincs pénzem, érted
mert akkor eladnám
férjemnél is ez van, akkr állt egy kicsit a talpára amikor Zsolti született és a kedves munka társa közölte, ő most szabin lesz.
akkor Robi is, hogy ő kiveszi a szülésre járó 5 napot..
pedig annak is van 2 gyereke, és ennyi empátia szorult belé
még egy eü kérdés, a férjem allergiás de most nagyon este alig alszik mert nem kap levegőt, tele van az orra.
milyen gyógyszert szedjen?
á egymás közt osztják... éljen a hierarchia:P
mondtam neki, h. legközelebb nézze meg, és mondja, hogy nem vállalja így, rendezzék át a napokat... a fejére nőnek...
na ma kijött belőlem a méreg....
rendelt egy csaj a tanfolyamról egy csomó cuccot, mivel klubszint elérése miatt nettón számláztam, tehát jutalék nélkül így 10900.- a halom cucc ára.
ez 1,5 hónapja rendelte, küldtem sms-t nem válaszolt, hívtam nem veszi fel, iwiw-en üzentem, belépett de látta ki írt, így nem olvasta el.
most a lányom iwiw lapjáról írtam neki, na abban a levélben már szerepel a köcsög szó is !!!
nálunk 20-án és vasárnap szabad...
bár normálisabb lett volna úgy elosztani, hogy van 2 nap egyben...
Az rossz nagyon!
Nálunk Apa (sutyiban) nost ért haza, de holnap megy délelőtre vissza. Kis naívként azt hittem, hogy itthon lesz a hétvégén! :(
Akkor holnap is együtt ütjök el az időt míg haza nem érnek? :)
Sziasztok
Nemsokára érkzik nagyapám, sok sok gyümölccsel...
Kicsit aggódom... Miért mindig dolgozik Lénárd:S
Ja beosztották a 4 napos ünnep két középső napjára, jófejség, mi, hogy szabad ne legyyen, de ünnepi péz se:S