Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
sziasztok!!!
teljesen feltöltődik az ember ebben a napsütéses időben!! Olyan vagyok mint a duracell nyuszi!!
Olvasom Zsolti milyen jól eszik!! :)
Juj!
Miért nem volt áram?
Mit dolgozik a férjed hogy dolgozik?
nekem ma is dolgozik a férjem , egész délelőtt áram nélkül voltunk, de már jó megy a mosó masina
Sziasztok!
Hazaértünk itt látom semmi sem történt a 2nap alatt!
Jó hétvégét anyukák!!!
Hétfőn jövök legközelebb!!
Akkor tudom,mi is vettünk már ott ezt azt,de nekem már túl drága lett és nem is mindig találtam jókat már!
Ez angolt turi, vannak gyerekruhák is.
Spar.Huh most így passz pedig nem messze lakunk,ahol a fornetti is van?Vagy ahol az angol turi?
Az Irinyi utci kereszteződésnél, a spar vagy plusz(most nem tudom megint melyik) oldalában a garzonház alatt, régen kínai ruhabolt volt ott. egy hónapban egyszer van teljes árucsere akkor érdemes menni.
Ide hova?Én a Nyírin lakom de úgy tudom itt már nincs!
a Kőhíd utcán még nem voltam, majd megnézem. én a Battyányi utcára járok, ott van 3 is, meg néha a március 15-re.
Voltam a szlgházaknál a z angol gyerekturiban de most ott nem találtam semmit,hanem a kőhíd utcán találtam egy kis üzletet mennyasszonyi ruha kölcsönző után.
Hol szoktál babaruhát venni?
Az tök jó,maradtam volna még benn a városban mert voltak jó babruhák de siettünk haza mert itt azért esett!
alig aludt ebéd után 15percet,de most alszik mert elaltattam,soká lesz este 9
Itt meg néhány csepp esett csak és elment!
Most értünk haza megáztunk!
Na, már itt is borul és dörög, Boti meg nem akar még mindig aludni, nekem meg ezer dolgom lenne. ÁÁÁ
Akkor az késő délutánra fog ideérni.
Végül is ma még eshet, ma már nem megyünk sehova, csak a hétvégén legyen végre napos idő.
Sziasztok!
Kint voltunk az udvaron most jöttünk be, végre jó idő van!
Na szia!Fél 8után kelt a lány!Egyedül alszik el,elszenvedte magát!
Hát ma sem megyünk sehova:-(
Rossz időt jósolnak sajna.
A lányod elalszik egyedül?
Boti úgy szereti ha melléfekszünk. szerencsére ha Szabolcs itthon van ő szokta altatni.
Boti már nem rácsos ágyban alszik így nehezebb mert ha egyedül hagyjuk lemászik játszani.
Jó éjt megyek fürödni,elaludt a lány!
Hát ja,de ilyen időt mondanak még pár napig,du-n anyuék jönnek.
Na elszenvedte a lány magát!
További ajánlott fórumok: