Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Most loptam az egyik naplóból, addig ha van időd hallgasd meg.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7A2ZkFbIhSg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7A2ZkFbIhSg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>
Kész haszon! :D
Megyek megfürdetem Manót, aztán még benézek!
Pusz
:)
Monduk sztem az volt a baj, h. az útpatkákon fel le huppogott a bicóval, mert a járdán ment:P Most megint van neki egy új profi ... pár év mulva itt lesz lehet az is :)
Apa kap a munkahelyen cafeteriában egészségpénztárra pénzt. Úgy tudtuk, hogy lehet biciklit is venni vele, de kiderült (persze csak a vásárlás után), hogy adóköteles volt. Így majd várjuk a csekket. :(
A bici egyébként nagyon tuti, igazi jó kis gyerekhordó.
Öcséd nem lehet sokkal nehezebb nálam, szerintem nem azzal volt ott a gond.
én se csináálok semmit
elolvastam a helyi újságot... Riportot két 18 éves fiúval, akik nagyon jól érezték magukat a nyáron :)
Miféle bicikliről van szó?
Még sose kaptam norm biciklit, ami jó, az öcsém után maradt rám, és ki kellett cseréltetni a küllőit, meg mindent, mert nagyon tropára ment vele... kicsit nehézsúlyú az öcsém:)
Nagyon aranyos lehet! És persze egyre ügyesebb! :)
Tomi másfél órája alszik, én meg nem merek mosogatni, mert akkor tuti felébred.
Én is remélem, mert a pocim már nagyon készül a babgulyásra!
Bicikli ügyben, ha azt választjuk, hogy befizetjük az adót, akkor csak azt a ....%-ot kell fizetni ugye, az árát nem kell mellé tenni?!!?
Akkor jó! Gondoltunk rátok sokat! Apa is mindig kérdi, hogy mizu veletek.
Nektek jó a jövőhétvége?
jajj, csak olvasgatok.... de jobbulást Timi
TELJESEN LESZÍVTÁK AZ AGYAm Berciék... ja bocs caps lock volt
Majdnem sikerült enni nekik is, aztán szétpakoltak mindent... most letettem őket, mert úgy döntöttem fáradtak, miután mindketten csak fél órákat aludtak :)