Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
nálunk is húzósak a számlák
az is fini!! na megkaptad a csomagot?
mi is összehúzódunk most egy kicsit, mert ha a kandalló a kisszobát nem fűti be , akkor azt lezárjuk télire, és a háloszobában alszanak majd velünk a fiúk!! nem lehet győzni a 40ezres gázszámlát, és leolvasásnál még így is 60at plusszba kellett fizetni!
előfizető vagyok de most utoljára mert az ilyen ajándékok lemaradnak :-S
nem vette meg mert nem volt nála pénz
na és megvette neked? vagy te előfizettél rá?
nálunk majd szigetelni fogják a tetőt és a nagyon hidegben, hogy ne fűtsűnk majd annyit Danci átköltözik majd a nappaliba
jujj én most úgy megennék egy kis töltött képosztát!!!
az enyém nemsokára jön, már látott Bp-n olyan kismamát amihez tatyi is jár :-)
na az a faca!
Mi is beszereztünk egy kandallót, azzal fogunk fűteni, mert a gázkazán olyan , mintha aranyat olvasztanék és beönteném a budiba!
kicsit tartalmasabb kajára gondoltam :-)
Sziasztok! elment apa dódozóba, kicsit bekukk!
Vandazora ezzel a névvel az atya úristennek nem szoklak meg, de muszály lesz!! :)
igen, most is eszek édességet.
Hú, ez kemény...
Ülök itt, a széken, és úgy szédülök, hogy majd' leesek a székről...
Nálunk meg nem rajtunk múlik, hogy beindítják-e a fűtést. :-(
kösz, majd lesz valahogy...
én sem akarok fűteni, utálom a telet, a hideget, most azonnal tavaszt akarok
nektek majd jó utat, és probálj pihenni majd anyudéknál
Az rohadt jó, mert nálunk központi fűtés van. :-(
köpönyegen szoktam megnézni
Hallgattál időjárást?Én nem merek mert addig is reménykedem a jó időben mindennap.
ne is mondjátok október elején már lehet fűteni is mert este csak 7C lesz nappal meg 16 c
Hidegfront? Huhh, már nem is mondok erre semmit...
Neked se könnyű...
Hanga most alszik elfelé. Hajni nyűgösködik, fáradt, de nem alszik. Anyám jön nemsokára, úgyhogy nem is fog aludni estig:S
Szerintem a frontra reagálhat Dani így.
Nagyon nyűgösen. :-(
Nem tudom, mi az oka, de már séta közben is megkérdezte egy nő, hogy beteg Dani? Mondom nem, csak nyűgös. De ezek szerint tovatűnt az én mosolygós kisfiam. :-(((
Ti hogy vagytok?
További ajánlott fórumok: