Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Most mennem kell, majd még vissza nézek ahogy tudok!
Üdv. mindenkinek!
Most már nagyon várjuk, valószínűleg az is császár lesz, de nekem mindegy csak ne legyen baja.
én már Danci ajándékát is megvettem
Én még nem tudom mit kap Boti szülinapjára. Játék konyha az egyik merthogy imád főzni meg lehet, meg lehet, hogy felmegyünk az állatkertbe.
és az, hogy jöhet a kistesó .-)))
2000-ben a Szent Istvánban, volt fogadott dokim, magánrendelés stb és ott hagyott mert kezdödőtt a rendelése, Zsoltit már nem nála szültem, hanem egy nagyon kedves dokinál
3150-el született, a feje volt nagy az én csípőm meg nem tágult, nem tudott beilleszkedni. A dokim azt mondta utólag, hogy nem tudtam volna simán megszülni, jó döntés volt a műtét, az a lényeg, hogy mindketten egészségesek vagyunk.
nagy baba volt, azért volt a vége császár?
"37 óra"??? Inkább be is fogom a számat!Te jó ég!
Azt hogy lehet kibírni? Melyik kórházba szültél?
már fél családi ünnep meg volt, az ajándékokat is megkapta
Holnap szülinapoztok?
Nekem olyan fura, hogy már 2 évesek, szinte most születtek a manók.
Boti sem akart kijönni, nekem is indították és a vége császár lett.
nem sokat a kisfiúval este nyolckor ment el a magzatvíz és másnap 4-30ra lett meg, a kislánnyal viszont sokat az 37 óra volt
vagyis javítok: nem 7:02, hanem 19:02 bocsi...
úúú akkor nagyon sokat szenvedhettél, én nekem indítani kellett sajnos....nem akart kijönni magától ő nagyságos kisasszony:D, nekem 12:10-kor indították, és 7:02-re lett meg, nekem még ez is soknak tűnt!
nagyon aranyosat küldtél ma lesz 2 éve, hogy elkezdtem vajúdni, először csak nagyon kemény volt a hasam, majd elfolyt a magzatvíz
köszi jobban, tisztáztuk a dolgokat Robival, tegnap elmentünk vásárolni, a kutyáknak drágább kutyakaját vettem, és vezeklésül ő fizette ki :-)
szia, köszönöm a képet, be is tettem a képes naplómba
Szia!
Köszönöm!
Nem baj máshol sem pörgősebb..., a lényeg a jó társaság!
Szia!
Üdv köztünk!
Mostanában már nem olyan pörgős a fórum mint régen volt, de jó kis csapat van itt.
Szanyi Krisztina Ramóna, de a Ramónát használjuk, eredetileg úgy is volt hogy Ramóna Krisztina lesz, csak a párom amikor született a kislány zavarába felcserélte:)
szia!
gyere nyugodtan, mostanában csak Kinni és bettike szokott lenni
Sziasztok!
Danama tanácsolta hogy jöjjek erre a fórumra, mert több hasonló korú baba van mint az én lányom (Ő 2008.10.29-én született). Úgyhogy ha nem vagyok túl tolakodó én is közétek csatlakoznék.
igen,ennyire rossz a helyzet??Hú még én nem jutottam idáig,de ki tudja...
és mit szólt rá??
További ajánlott fórumok: