Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
szia!
Hát nem is most szeretnénk, csak volt egy kis baleset a hónap folyamán, majd szeretnénk ha visszamentem dolgoztam stb
persze, szia örülünk az újaknak :-)
Sziasztok!
Freddy,köszike.
Danama,akkor nem lesz kisbaba,viszont jó hír,hogy Zsolti jobban van.
Csajok,itt nagyon rossz idő van,fekete minden,esik,fúj és hideg van.
Jó reggelt!
Rebekát Isten éltesse!
d.andy üdv közöttünk!
Szia!
Gyere :-)
Belerázódtál már az anyaságba?
Te sem panaszkodhatsz,neked is édes a kisfiad.)Ő már igazi nagy legény:)
Köszi szépen:)
Jajj de jó h iylen gyorsan írt valaki:)
Sziasztok!
Újdonsült anyuka vagyok 5hetes a kisfiam és most találtam a fórumra gondoltam csatlakozok hozzátok,ha szabad?!
Jó lenen megosztani a mindennapok örömeit nehézségeit ..stb:)
Olvastam a naplódban.Örülök,hogy Zsolti jobban van.
Még Domi előtt én is jártam így párszor,hogy késett,aztán megcsináltam a tesztet,és fél óra múlva megjött.Zsolti hogy van,remélem már gyógyuló félben,de azt méginkább,hogy kutya baja már!
szia!
már nincs mire vissza értünk a gyerekorvostól és csináltam egy tesztet majd láttam, b.. meg meg se kellett volna csinálni mert megjött
Danama!Hogy van Zsolti?Jól olvastam,péntek óta para van?
Dani még nem kapott tejet, sem kakaót...
Sziasztok!
Most nincs annyi időm, hogy elolvassam, amiket péntek óta írtatok. Csak beköszönni van most is csak időm. Mindenkivel minden rendben?
Boti 2-szer eszik tápszert, néha szokott kakaót inni dobozos tejből a reggeli mellé, és szinte minden nap megeszünk egy nagy doboz joghurtot ketten. Általában Boti eszi a nagyobb részét:-)
Ennyi mindenre mán nem tudok figyelni... Szerintem már nincs. :-( Ja, Dani kap még néha joghurtot, vagy túrót is a gyümölcs mellé.
Te mit adsz tejes dolognak?
de napi fél liter tejes dolognak meg kéne lennie. Vagy van még annyi tejed?
Nem, hanem már 5-ször eszik, 1X főzeléket, 2X gyümölcsöt, este rizspépet, reggel általában babapiskótát kap. Így nem éhes. Inni pedig vizet adok neki.
Nyugi, én nem szoktam Botit beöltöztetni, kb annyi ruhát adok rá mint amennyit én veszek fel. Ha túl van öltöztetve gyorsan leizzad és pont azért fázik meg.
és mit kap helyette? Tápszereztek?
Még igen, de már nagyon keveset, pár cseppet csak...
Overálja Daninak is van, de azt most még nem akarom ráadni. Kabát kéne...
azért nem biztos, hogy megfázott és ő még kap anyatejet is, az sokat számít.
Szegény Hanga kapja a sok örökölt rucit. Idénre van 2 szép overállja:)
Ááá, dehogy. Itt is kb. 12 fok van, és fúj a szél is. Hideg volt, amikor kivittem dél körül. :-(((
További ajánlott fórumok: