Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
aZ ELŐBB HÍVOTT, HOGY SEMMIT KI NE DOBJAK PAKOLÁS KÖZBEN, MAJD Ő ÁTNÉZI, MERT (bocs, Hanga nyomkod) csomó minden övé, a déditől. És ő tudja, mik vannak a szekrényben. Még jó, szerintem rendszeresen matat, ha nem vagyunk otthon.
És szombaton itt lesz gyereket felügyelni, amíg szerelünk:S Gondolom majd osztja az észt, mert szerelni is jobban tud.
de te sem panaszkodhatsz van elég dolgod gondolom a szekrény szerelés + a két nunis.
már csak anyósos hiányzik, nem ? :-)))
igen tegnap küldött smst ahogy haza értek :-)))
én tanulok, + itt vannak a kőművesek is, szóval kicsit el vagyok havazva, és persze szalad a ház is
Hali!
Nagyon el vagy tűnve:(
Ja, az előbb láttam a képgaliban, hogy otthon van a barátnőd kisfia:)))))
Mondjuk lehetne már jövő hét ilyenkor:)
Addigra túl leszünk rajta és heverünk az ágyon és csodáljuk a szép bútort, rendet:)
Szia Lányok!
Mi szépen meggyógyultunk, Hanga meg még alszik:)
Nagy átalakításban vagyunk. megvettük az új szekrényeket. Holnap elviszik a régieket és hétvégén szerelünk, addig én meg pakolok ezerrel, azért is nem nagyon voltam tegnap sem.
Sziasztok! Jó reggelt!
Merre vagytok?
Kukucska Lányok!
Van valaki?
Sajni megint nem tudtam jönni mikor itt voltatok:(
Húú nekem mondod, kész vagyok és tele vagyok beáztatott ruhával is!ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na mennek kell, Levi felébredt!
Sziasztok!
Én sem kaptam csp-t , mindig reggel jön az sms. Szerintem holnap.
Nyomi vagyok, fáj a fejem, el kéne menni a boltba, de nincs kedvem kimenni a hidegbe.
Igen 3-áig kell megérkezni, de reménykedtem, hogy talán előbb jön, de nem!
Mosni sem tudok, mert nincs öblítőm se meg folt tisztítóm se és annyi a szennyes, hogy a szennyestartó mellett púposan áll!:)))
te is számlára kapod?
mert én is meg akartam nézni, csak későn küldték a belépési kódot így nem tudtam
Sziasztok!
Miért nem jött meg a családi?
Szomorúú vagyok!:))