Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Ez nálunk is így van párom az isten!:)))
Papinak hívja az apját meg papának, de mivel én vagyok a Mami, ezért úgy gondolom, hogy a páromat tekinti az apukájának!:))
szerintem nem is ismerné már meg..
Robit tekinti apjának , hiszen ő neveli 4 éve már
Megértelek és sajnálom!:)Öszintén!
A múltkor volt a tv-ben a családon belüli erőszek, meg, hogy most már ott tartunk, hogy 72 órára távolt lehet tartani az agresszív állatokat a családtól és végig könnyeztem az egész riportot annyira sajnáltam azt a nőt aki így élt a gyerekeivel és senki nem tud ezeken a családokon segíteni, szörnyű ez az egész!
Ilyen jogrendszer, amilyen nálunk van sehol nincs a világon szerintem!
szerinted? :-(
de erről nem szeretnék beszélni, ne haragudj
Jesszusom ez egy állat, téged is ütött?
Sajnálom, hogy ilyeneken kellett végig menned anno, de látod te is megtaláltad a boldogságot a kislány meg csak elfelejti egyszer!
Egy anyától olyan hamar elvesznek egy gyereket ha rászolgál és még a nevéről is lekerül az apáéról miért nem?
Utána érdeklődtél ügyvédnél, hogy nem-e lehet valahogy elintézni, hogy lekerüljön a nevéről a kislány?Bár akkor tartásdíj sem jár!
az a gyámügyis papíron is ez áll, csak burkoltan:
megismerve az apai magatartást az anya joggal félti gyermekét
Nem is látogtja?
Bár egy ilyen emberre kinek van szüksége?
Mennyi idős a kislány?
Emlékszik a donorra(az ilyen embert nem tudom apának nevezni)?
de legalább van vele kapcsolat, tudod mit kapot a kislányom utoljára tőle a 5-ik születésnapjára?
egy doboz konyakosmeggyet!!!
ez komoly és nekem kellett a gyereknek megmagyarázni miért nem eheti meg
Azért ez egy rohadt dolog, menjenek a francba a férfiak, hogy ennyire nem akarnak fizetni!
Eddig nem is zavart annyira, hogy nem fizet túl sokat, mert amikor elvitte 2-3 hetente(mostmár csak havonta), akkor csináltak programokat, vitte erre-arra, azért az is pénz, de kb. fél éve sehova nem viszi csak az exem anyjánál nyomorognak egész hétvégén!:((
semmire sem... .-(
ha nem esik az eső megyek a hivatalokba, most már a végrehajtó következik ja és szegény majd még ő kap segélyt mert feketén dolgozott, áhhh utálom
de agyerekről a világért sem mondana le , nem látta több mint 4 éve nem fizet akkor meg minek?
pedig a férjem örökbe fogadná
Úristen, befogtam a számat!
Nem tud a gyámügy semmit csinálni?
Nekem azt ajánlották anno, hogy ha nem fizeti, akkor a gyámügyhöz forduljak és ők fizetik helyette neki meg nő a tartozás csak azt nem tudom, hogy ha se ingatlan nincs a nevén se autó, akkor mire tudják ráterhelni!:((
Csak az a vicces, hogy amikor megítélték ezt az összeget, akkor nekem semmim se volt, GYED-en voltam és az anyukámékál nyomorogtunk ő meg ott maradt a másfél szobás lakásban, amit vígan fent tudott tartani még így is!
Na ennyit arról, hogy kinek mennyi van és az alapján ítélnek!
de te legalább kapod, én nem , még egy ezrest sem...
nálunk 400 ezres a tarozás
Minden évben egy ezres, hűűű a mindenit nem is tudom mit vegyek belőle!:)))
Na jól van nem gúnyolódom tovább, de ez akkor is nevetséges összeg!