Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Én egy terápián voltam...de lényegtelen a meditáció a kulc sszó..nem is neked írtam...csak akit érdekel..
lelki betegeknél gyakran alkalmazzák a ezeket a terápiákat...pl egy zene ..is kiválthat olyan dolgokat..én pl vannak olyan zenék amikre bőgök...valószinűa tudatomban ott legbelül nagyon fáj valami..és ez így igaz..
igen igen
egyértelműen
szinte azonnal
köszi,de én tisztában vagyok ezekkel.
végeztem agykontroll tanfolyamot is
ez a meditáció akkor nem olyan volt,amin én voltam.ez zenés táncmeditáció.3 és fél órás volt
Én 2007 ben voltam ilyenen..akkor egy tanfolyamra jártam..és a tanfolyam fogyiknak volt...és az én ismerősöm az OPNI igazgatónője..ő ilyen módszerekkel gyógyít...örömömre részt vettem egyszer...
volt olyan, hogy beraktak meditációs zenét..és elkellett lazulni..és elképzelni valamit..ami eszedbe jutott...volt akinek semmi..nekem nehéz volt a csöndben lenni...de érdekesnek találtam..én itthon is szoktam dolgokat felidézni...elképzelek dolgokat...a jövőt...tehát amit gondolunk azt teremtjük..ha én elképzelek többször egy dolgot..pl azt, hogy terhes vagyok.előbb utóbb ez gy lesz!
tehát minden nap elkell képzelni azt amire vágysz...és szépen a tudat ezt úgy tekinti mintha már valóság lenne...bonyolult..de alényeg minden nap öszpontosítani kell a vágyainkra!!
minden nap 10 perc azzal teljen, hogy elképzeled a vágyaidat!
ezzel még nem voltam orvosnál
csak napi 1 kávé
de kezd ez is kevés lenni:(
lassan napi 2 kell
mert mostmár szinte egész nap fáj a fejem a napi 1 kávé mellett is
még nem igazán jött meg,de tegnap óta volt egy kis barna pöttyöm,meg fáj a hasam egy kicsit.Hozzáteszem csütörtökön kéne megjönni.Múlt hónapban ugyanígy volt előtte.Hogy miért nem tudom.Azért köszi a reményt,de nem érzem úgy:-)))
Ha mégis akkor nemsoká kiderül.
szia!
meditációs esten én voltam tegnap és Május írta,h ő is volt már.
A fogantatás és megszületés volt a téma,nagyon érdekes volt,de abban nem tudok segíteni,h hol-mikor tudsz elmenni ilyenre
tesómnak is gyakran fáj a feje...és neki ingadozó a vérnyomása...szed rá gyógyszert...de sok oka lehet ezt a könyvemben is olvasom...ezért így nehéz bármilyen szert javasolni..de van külön homeopátiás doki is...
ebben a könyvben általános tünetekre van szer...de ha komoly betegsége van valakinek akkor mindenképpen homeos dokit javaslom..
igen néha szoktam
volt, hogy reggeltől estig szédültem
na az rossz volt tényleg
Szóval röviden:
Én is a tavaly kezdtem megismerni ezt a gyógymódot..és hatásosan!
ezelőtt echinaceával králtam magam..de csepp formájában..és utánna néztem, a homeopátia is ilyen gyógynövényekből gyógyít..vettem könyvet..és totálisan képbenvagyok..persze a könyv által..ebben a kis könyvben sok jó infó van
A könyv címe:
HOMEOPÁTIA NAPJAINKBAN
SPRING MED KIADÓ
én neten rendeltem...
de ha bővebben érdekel a téma
www.homeopatia.info.hu
vgay
www.bioron.hu
de ezek nem gyógyszerek golyócskák..csak szopni kell őket!:)))
ha van kérdésed vagy valamid fáj állok rendelkezésetekre!
nem
egyébként lehet, hogy a vérnyomásom miatt van, már évek óta 90-100 körül van, felette csak nagyon nagyon ritkán van
Szia:)
Ma jon meg? vagy ma jott meg? Ha nem jott meg, akkor meg lehet baba is:):)
nem vagyok szomjas és elfelejtek inni
lehet, hogy cink hiányom van
azt mondják, hogy az felelős ezért
Sziasztok,egy másik teherbeesős fórumról néztem át ide,mi is babát szeretnénk 2011 re,ez lesz az ötödik hónap próbálkozás,de nem akar beköltözni a bébi...ma jön meg sajnos.:(( mi ez a meditációs
est?Engem is érdekelne...
nem iszok eleget
reggel mikor felébredek akkor a legrosszabb, de ki is vagyok száradva rendszeresen